Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Săgetător

S-ar putea să fie momentul să dai drumul problemelor din trecut pentru a te vindeca și a te recupera, adică pentru a renaște. Introspecția este necesară și, pentru asta, trebuie să ai curajul să te confrunți cu supărările și cu lucrurile care ți se par dificile. 

Cu Soarele în Casa a 12-a, într-un sector mai retras, cel al lucrurilor ascunse sau nespuse, împreună cu Mercur, care miercuri, va reveni în mers normal, acesta este un moment pentru a te îndepărta de viața socială pentru a lua în considerare prioritățile pe care le ai. Care sunt obiectivele tale pentru viitor și ce pare că te trage înapoi,  sunt câteva dintre aspectele care trebuie luate în considerare în următoarele săptămâni.

Cu Mercur stăpânul Casei relaționale, tranzitînd o zonă profund spirituală care este Casa a 12-a, nu ar fi surprinzător dacă ai întâlnit pe cineva din trecut. De fapt, ar putea părea pentru unii, un reglaj energetic, pentru alții karmic.

Dorința de a te răsfăța cu fantezii ar putea fi puternică și acum, și cu Luna în Leu, în Casa a 9-a a drumurilor lungi și a studiilor aprofundate, sentimentele ar putea să îți scape de sub control. Dacă îți poți ușura programul, te va ajuta să parcurgi mai ușor această perioadă.

În cele din urmă, cu Marte care va intra și el în Scorpion, la mijlocul săptămânii, un eveniment social ar putea aduce o oportunitate minunată în calea ta.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Săgetător Relațional

 Detașează-te de lume, în general. Asigură-te că acasă este cu adevărat acolo unde îți este inima. Nu-ți fie teamă de o discuție cu partenerul. Angajează-te să faci o investiție pe termen lung sau să efectuezi unele reparații sau renovări în casă. Fă-ți timp să fii singur și să meditezi sau să îți examinezi convingerile, ideal ar fi în natură sau într-un alt cadru care îți aduce pace și liniște interioară.

Cu conjuncția Marte – Lună în Scorpionul, la sfârșitul săptămânii, chiar și cele mai bune intenții pot deranja. Când nu ești sigur ce să faci, folosește-ți intuiția.

Luna în focosul Leu, în același timp, te ajută să rămâi împământat atunci când ești stresat. Folosește-ți energia pentru a găsi în tine, resurse despre care nici nu știai că există făcându-te să îți dorești să te bucuri de seri liniștite, acasă. Asigură-te însă că ai încredere în cineva, înainte de a o invita la o primă întâlnire.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Săgetător Profesional

 Ai piloni puternici de susținere în jur. Există chiar lumini de ghidare care ajută la indicarea drumului. Folosește aceste persoane și resurse și vei ajunge departe. Te afli într-un punct de plecare. Fă curățenie pe birou și începe ceva nou.

Este posibil să fii provocat să accepți o situație dificilă sau nedreaptă, dar cu simțde umor depășești momentul. Persoanele conservatoare te calcă pe nervi. Vei dori să fii ascultat și este posibil să nu te simți apreciat. Lucrurile încep să se ușureze curând. Prietenii sunt cei maiînflăcărați susținători. Problemele de la domiciliu pot interfera cu responsabilitățile de la locul de muncă. Poate fi un moment bun pentru a cere ajutor. Nu trebuie să faci totul singur.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Săgetător Financiar

 Săptămâna aceasta este despre comunicare și despre sectorul de ocupare a forței de muncă. Lucrurile vor înceta să se așeze, ceea ce îți va face munca mai ușoară, dar financiar pari să fii afectat. Dacă ai fost prea timid ca să ceri ceea ce meriți, găsește momentul pentru a demonstra valoarea pe care o aduci companiei. Apoi cere o întâlnire cu directorulvși fă-te ascultat. Vei avea succes. 

Arta te inspiră și îți oferă un punct de vedere pentru sentimentele tale interioare. Câtva timp te va face să te retragi în tine pentru a visa cu ochii deschiși. Explorarea de sine este ceea ce ai nevoie cel mai mult acum. Tranzacțiile din afaceri ar trebuie să fie secrete. Ai grijă ce dezvălui, chiar și în conversații aparent întâmplătoare. Ia toate deciziile cu atenție; nu trebuie să fie excesiv de generos atunci când nu merită.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Săgetător Sănătate

 Dacă socializezi cu regularitate și intens, este posibil să te simți ceva mai rău decât este normal. Prea multe alimente bogate în grăsimi, alcool și un somn insuficient îți pot oferi un aspect buhăit. Remediază acest lucru prin consumul de apă pentru a elimina toxinele din corp și a te rehidrata. Începe un antrenament obișnuit, care te va ajuta, de asemenea, să îți cureți corpul și oferă strălucire pielii.

Citește și: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top