Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Leu

Așteaptă-te la un să faci ceva care brusc să te aducă față în față cu părinții. Dacă ai încercat să scapi de ceva vechi din casă, ai vrut să vinzi niște lucruri de care nimănui nu îi mai păsa, brusc acele lucruri ar putea să aibă o importanță deosebită pentru ei. Nu uita, arată doar că muncești și vrei ca viața ta să fie mai importantă. Încearcă să ai o atitudine pozitivă chiar dacă zilnic te confrunți cu mici eșecuri.

Miercuri, Mercur  revine în mers direct, în timp ce Marte intră și el în Scorpion, în Casa a 4-a, a familiei și a gândurilor și ți-ai putea aminti de aspecte din trecut. Poți găsi o carte veche, cu rețete, care a aparținut unui cuiva din familie și vei fi dornic să încerci câteva dintre idei. Sau poate un obiect sau o scrisoare veche scoate la iveală sentimente adânc îngropate.

Luna în semnul tău, marți, ar putea evidenția obiectivele și aspirațiile personale. Aceasta poate fi o oportunitate de a pune în evidență ceva ce ai realizat recent.

În plus, sextilul separant dintre Marte și Jupiter ar putea fi o oportunitate de a te conecta cu cineva pentru o idee creativă. Poți savura o provocare chiar dacă înseamnă să faci un salt în credință.

Mergi mai bine pe partea sentimentală totuși, deoarece pătratul dintre Venus și Neptun sugerează că cineva ar putea beneficia de pe urma sentimentelor de vinovăție.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Leu Relațional

 Ești gata să te străduiești pentru ceea ce îți dorești cu adevărat acum. Toate aspectele vieții tale – prieteni, familie, carieră – doresc să te inspire. Ești atașat emoțional și gata să te conectezi Nu lăsa nimic să se strecoare în relațiile voastre, deoarece te ajută să rămâni pe linia de plutire și inspirat. Soarele și Mercur în Scorpion te împing sădeslușești un mister romantic. Dacă cineva încearcă să ascundă ceva de tine, îți vei da seama rapid ce este! Ai grijă, luni și marți, să nu interpretezi greșit datele, întrucât Mercur revine în mers direct abia miercuri.

Luna în Balanță, te ajută să privești o situație pentru ceea ce este. Înfruntarea adevărului este bine venit. Faci totuși, lucrurile mult mai emoționante. Nu poți să nu o iei ca pe o respingerea personală, motiv pentru care este o idee bună să stai departe de aplicațiile on line pentru întâlniri.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Leu Profesional

 Ai fantezii, dar de cele mai multe ori, acestea sunt destul de separate de viața normală la locul de muncă. Astăzi, însă, dorești să ai o ploaie de idei în minte, care te va ajuta să îți dai seama cum să pui în practică noile idei. 

Universul deschide ușa unor contacte pozitive cu superiorii, colaboratorii și clienții. O atmosferă emoțională de mulțumire, vine să îți facă viața mai armonioasă și mai frumoasă. Energia sprijină munca legată de călătorii și extinderea orizonturilor, în general. S-ar putea să te gândești să îți împărtășești talentul. Ieși și mergi înainte pentru a-ți menține cea mai bună perspectivă. Perioada ar putea aduce blocaje rutiere neașteptate sau dezamăgiri. Ai răbdare. Nu încercă să îți impui părerea asupra celorlalți.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Leu Financiar

Un vis pe care l-ai avut aproape de inima ta, are șansa să se dezvolte pe măsură ce rețelele de socializare te conectează la persoanele pe care trebuie să le cunoști. Este posibil să fii nevoit să acorzi mai multă atenție casei a 5-a, a creativității, divertismentului și a iubirii. Adu această energie în munca de zi cu zi.

Investește în niște reparații la domiciliu sau a mașinii. Concentreză-te pe nevoile practice pentru a-ți maximiza sănătatea și starea de bine. Fă-ți timp să ieși în aer liber într-un cadru pașnic pentru a te scuti de stres și pentru a găsi sentimentul de calm interior.

Un accent major va fi pus pe casă și familie. A depune efort și energie este întotdeauna investiția potrivită. Cariera poate necesita atenție la bani. Rădăcinile și moștenirea de familie pot face dovada acum. Explorează-le. Fii cu ochii în patru la problemele financiare.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Leu Sănătate

 Dacă te simți stresat, este un moment bun pentru a rezolva orice probleme de sănătate cu care te confrunți acum. Dar oricum ar fi, tot îngrijorat ești. Dacă apar simptome necunoscute, nu le ignora. Mergi imediat la medic. Vei fi interesat și de cauza acestora. Ar putea fi revelator.

Citește și: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top