Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Fecioară

S-ar putea să fie necesar să cheltui niște bani pe care i-ai economisit pentru zile mai grele. Reparațiile la domiciliu sau la birou sunt solicitante, la fel și asocierile în afaceri, clienți si colegi. De asemenea, ar putea să fie momentul unei decizii mari, poate chiar să faci o conexiune importantă. Așteptă-te la o anumită opoziție la serviciu sau acasă, dar nu lăsa neplăcerile minore să te împiedice să accesezi oportunități promițătoare în viitor.

Cu Soarele și cu Mercur în Casa a 3-a, a comunicării, poți fi preocupat de anumite idei și dornic să-i implicați și pe alții în discuții interesante. Dar orice s-a decis s-ar putea schimba în următoarele zile, deoarece Mercur, revine miercuri, în mers direct și își continuă drumul cu un trigon, e drept, separant, cu Neptun. Aceste influențe pot fi perfecte pentru brainstorming, dar cu o marjă destul de mare de neînțelegeri și confuzii, nu ar fi înțelept să aranjezi ceva care implică mulți bani sau este crucial, așa că ți-aș sugera să aștepți până săptămâna viitoare.

Tot miercuri, Luna este în semnul tău,  în Casa 1, a personalității și te-ar putea face să duci dorul de noi călătorii. Dacă ceva te atrage, s-ar putea să nu crezi nimic despre rezerva acestuiei persoane așa că mai bine, fă o pauză și relaxează-te. 

Deoarece Marte intră și el în Scorpion, tot miercuri, într-un sextil separant cu Jupiter este posibil să dorești să achiziționezi diverse articole care pot adăuga o notă de interes casei tale precum și amuzament și distracție.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Fecioară Relațional

 S-ar putea să te simți neatent în această săptămână. Cineva sau ceva te preocupă în mod special, ceea ce îngreunează lucrurile. Curiozitatea poate fi bună dar ține-o sub control. Concentrează-te asupra oamenilor care înseamnă cel mai mult pentru tine și asigură-te că toate promisiunile sunt finalizate. 

Soarele și Mercur, care va reveni miercuri în mers direct, tranzitează Scorpionul ceea ce poate fi frustrant atunci când nu afli ce vrei să știi. E bine să fii curios, dar asta nu îți dă dreptul să invadezi spațiul nimănui.

Luna este în semnul tău, în același timp, te îndeamnă să nu dai nicio coloratură evenimentelor pe care nu le înțelegi sau care îți depășesc limitele. Dacă nu te preocupă să faci o primă impresie bună, ar trebui să fii atent. În weekend, te încurajează să continui relațiile sigure și confortabile. Omul perfect este cineva care te va iubi așa cum ești.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Fecioară Profesional

 Tendințele pe termen lung sunt în favoarea ta, dar săptămâna aceasta vei experimenta o ușoară abatere de la drum. Stai liniștit, este doar o dificultate de moment, pe care o vei depăși în cel mai scurt timp și te vei orienta bine în atingerea obiectivelor pe care le vizezi.Universul ar putea aduce sentimentul că nu te conformezi standardelor cuiva. De asemenea, s-ar putea să te simți neapreciat. Concentrează-t pe lucruri care îți inspiră imaginația creatoare.

Este un moment fantastic pentru evenimente media, marketing și distracție la locul de muncă. Ar putea aduce la suprafață o situație romantică de birou sau o altă intrigă. Este ușor să fii excesiv de optimist cu privire la o anumită situație. Nu te grăbi să faci declarații fierbinți sub impulsul momentului. 

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Fecioară Financiar

 Aspectele aduc o mai mare securitate vieții tale, în multe feluri și nu mai puțin asupra acelora care implică situația ta financiară. Astrele îți susțin casa a 7-a, relațională, așa că încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și nu te enerva prea tare dacă cineva nu răspunde cererilor tale așa cum ai sperat. Și nu este vorba de atracție ci de profesionalism.

O întâlnire sau o prezentare ar fi un loc ideal pentru a face publicitate unei idei pe care o ai în minte. Fii atent și urmărește detaliile interesante ale vieții tale financiare. Nu te lăsa amețit de lucruri care nu contează cu adevărat. Pentru a afla ce vrei să știi, nici măcar nu va trebui să ceri. Ascultă doar cu atenție. 

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Fecioară Sănătate

Deși este posibil să nu ai nevoie să ții o dietă, săptămâna ar fi un moment bun pentru a adopta o abordare diferită a obiceiurilor tale alimentare. Este posibil să dorești alimente mai mult gătite, dar evită să faci prea multe dulciuri – plăcinte, prăjituri, clătite ș.a. Știu, au un un gust divin, dar nu vor face prea mult bine sănătății tale.

Citește și: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top