Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Capricorn

În timp ce s-ar putea să fii încă ocupat cu obiective, ambiții și probleme de carieră, săptămâna poate fi un moment excelent pentru a pune lucrurile cap la cap în această privință. Dacă sunt pași de făcut prin deschiderea unei noi afaceri sau pentru a vorbi despre o idee, concentrează-te pe acestea în această săptămână. Săptămâna viitoare, ai putea fi mai neatent și nu atât de înclinat să te organizezi.

Concentrarea pe sectorul social te-ar putea inspira să ajungi și să te conectezi cu cei care împărtășesc ideile și pasiunile tale. Și cu Mercur care miercuri revine în merd direct, există și posibilitatea de a face legătura cu cineva din trecut. Indiferent dacă organizezi în mod intenționat o întâlnire sau se întâmplă de la sine, aceasta poate fi o oportunitate excelentă pentru a te reconecta.

Luna este în Leu laînceptul săptămânii, pe axa financiară ceea ce ar putea intensifica sentimentele. Momentul poate fi excelent pentru o ocazie socială, precum și pentru o ieșire sau o întâlnire specială. 

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Capricorn Relațional

 Acum este momentul să privești în tine. Dacă faci acest lucru, îți poți lărgi orizonturile. Arată celor apropiați și dragi afecțiune și căldură. Este timpul să iei câteva decizii pe termen lung care să îți influențeze viața sentimentală și cariera. Obligațiile vor fi consolidate cu ajutorul unei persoane dragi.  Nu ascunde nimic. Împărtășește pasiunea decât să o ții în tine. Pe de altă parte, poate nu ar strica să alimentezi o flacără veche. Arătă-ți partea sensibilă. Toate relațiile necesită o susținere motivată. Încrederea este ingredientul principal. Lasă-te cuprins de dragoste dar și de integritatea sentiementelor.

Mercur revine în mers direct miercuri,pe 20 noiembrie, el este alături de Soare în Scorpion,  provocând tot felul de drame nedorite. Intuiția este cel mai bun ghid pe care îl ai.

Luna trece prin Balanță, spre sfârșitul săptămânii, permițându-ți să fii mai flexibil atunci când îți faci planuri. Mai degrabă rămâni să respecți un program, dar uneori este necesar să te lași dus de val. Energia liniștitoare a semnului, te face să cauți parteneri care preferă securitatea și angajamentul pe termen lung. Un flirt nu iese din discuție, dar nici nu este prima alegere.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Capricorn Profesional

 Este o perioadă relaxată și exuberantă. Favorizează crearea unei impresii pozitive și prezentarea unui chip cât mai optimist posibil. Asigură-te că știi care îți sunt limitele profesionale. Puteți fi provocat de anumite evenimente. Deciziile pe care le iei acum vor avea o influență mai mare decât ți-ai putea închipui. Este un moment bun pentru a lucra cu accent pe ceea ce vrei și pentru a-ți întări abilitățile. Nu lăsa pe nimeni să îți submineze încrederea în tine. Este posibil să lucrezi din culise, în timp ce alți colegi nu mai știu pe unde să scoată cămașa. Un fel de energie neașteptată și care te agită, ar putea aduce distracții neașteptate dar și dramatice într-un moment în care, pur și simplu, încerci să faci o treabă bună. Este, de asemenea, cel mai bun moment pentru a aplica pentru un nou loc de muncă. Fă tot posibilul să rămâi organizat.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Capricorn Financiar

Este o săptămână grozavă pentru tine. Ai multă putere care te împresoară,la propriu, și poți atrage ceea ce vrei și ai nevoie. În ceea ce privește banii, te îndrepți în direcția bună și vei găsi mai multă înțelegere practică aici. Aspectele arată că datoria curentă este în scădere, datorită efortului și planificării bugetare pe care o faci în fiecare lună. Bună treabă!

În schimb,comunicarea este critică atât în viața personală cât și în cea profesională din această săptămână. Asigură-te că cei dragi se vor simți ascultați și răspund în fața ta. Organizează o prezentare de vânzări sau o altă întâlnire programată și vei fi plăcut surprins de rezultat. Carisma ta îi atrage pe ceilalți acum, așa că nu ezita să te aventurezi cu oferte și propuneri. Este un moment ideal pentru creea rețele și pentru a stabili unele relații personale și profesionale semnificative.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Capricorn Sănătate

 Aceasta ar putea fi una dintre acele momente dificile în care ești plin de griji. Univerusul ar putea aduce și câteva provocări. Pe deasupra, te poate încuraja să te gândești mai bine, cum să te menți în formă și bine. Dacă depui eforturi suficiente ești singurul care știe. Dă-ți o șansă asumându-ți responsabilitatea pentru sănătatea ta.

Citește și: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top