Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Vărsător

Săptămâna poate sugera comunicări prost înțelese în sectorul profesional sau întârzieri și neînțelegeri la locul de muncă. Ai grijă la deciziile importante care urmează să fie luate, deoarece acestea vor fi mai mult ca sigur supuse modificărilor și încearcă să nu semnezi contracte importante în cursul acestei săptămâni. Acest lucru poate aduce surprize neplăcute în poziția publică sau recunoașterea cu întârziere a unor merite. S-ar putea să crezi că știi încotro mergi în privința obiectivelor și planurilor tale, dar energii nebuloase ar putea îngreuna realizarea sau chiar le-ar putea bloca. 

Cu Mercur care revine în mers direct, de miercuri, în trigon cu Neptun, există potențial sporit de neînțelegeri dar și de a greși. S-ar putea să fie nevoie să te angajezi să planifici sau să semnezi acorduri, iar dacă faci acest lucru, păstrează copii ale documentelor relevante pentru situația în care termenii și condițiile se schimbă.

Luna este în Leu la începutul săptămânii și sentimente care țin de echilibrul tău interior la muncă sau în viață, în general, ar putea veni în prim plan acum. Cu toate acestea, ele ar putea fi amplificate în acest moment și nu este o idee bună să iei decizii cheie. Unele evenimente din familie ar putea să îți abată atenția de la anumite responsabilități, așa că dacă îți poți ușura programul, fă-o. 

Mijlocul săptămânii, opoziția care îi implică pe Marte și pe Uranus ar putea coincide cu oportunitatea unei ieșiri în grup care se dovedește foarte important.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Vărsător Relațional

 Nu îți asuma problemele altor oameni. Deciziile bune încep să se plătească, așa că încearcă să te concentrezi pe ceea ce funcționează corect. Alege-ți cuvintele cu grijă sau ai putea fi surprins de cuvintele care îți ies din gură. Partenerul sau un coleg de muncă te-ar putea influența, poate într-un mod care nu te ajută. Nu acum.

Soarele și Mercur în Scorpion își continuă drumul prin acest semn determinat, mai ales că miercuri Mercur revine în mers normal. Încă alergi după ce vrei, dar s-ar putea să nu obții de fiecare dată.

Iată o săptămână cu lună în echilibrata Balanță, care te încurajează să îți trăiești viața la maxim. În timp ce prietenii tăi sunt obsedați de ultima lor trupă, tu te gândești la un viitor solo fericit. Mai mult, aceast tranzit lunar, creează un spațiu amonios pentru ca dragostea să înflorească. De obicei nu ești tipul cald și plin de viață, dar faptul că sentimentele se înghesuie în sufletul tău, este bine.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Vărsător Profesional

Trebuie să renunți la ideea de a avea doar tu dreptate. Fă un mic compromis pentru a putea merge mai departe în alte domenii. Acum este timpul să gândești în loc să încerci să abordezi lucrurile simultan. Concentrează-te pe ceea ce este cel mai important și lasă alte lucruri.

Simți nevoia să faci ceva original, creativ și dramatic. Este un moment bun pentru a-ți prezenta viziunea inovatoare. Energia este mai puțin pozitivă pentru aplicațiile practice. Mai probabil este visarea, crearea de imagini și așteptarea unor rezultate nerealiste optimiste. Fă lucruri pentru cei care au nevoie. Universul pune un accent deosebit pe servicii și pe găsirea unui loc de muncă, dacă nu ai unul.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Vărsător Financiar

 Este o săptămână ciudată pentru tine. Deși există mișcare înainte în viața ta și mai puține preocupări legate de tehnologie, sunt probleme pe frontul de acasă cu cheltuieli neașteptate. Între timp, apar modificări la locul de muncă, de personal și de politici agreate. Dacă tot ești la bord, lucrurile se vor îmbunătăți. Dacă nu, nu va fi niciodată ceea ce îți dorești. Gândește-te cum să faci o schimbare care să te ajute.

Încearcă să stabilești ce câștigi și ce cheltui săptămâna aceasta. Este posibil ca o achiziție mai scumpă să aștepte până când primești compensația pe care o aștepți. Ai muncit din greu, iar aceste eforturi vor fi în curând remunerate într-un mod tangibil, poate chiar cu o creștere salarială. Un șef sau un coleg se poate apropia de tine, având nevoie de ajutor. 

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Vărsător Sănătate

 Aspectele astrale te pot afecta mai profund decât altele acum. Dacă apar simptome neașteptate, mergi imediat la doctor. Poate este o problemă pe care ai mai avut-o și știi deja ce să faci. Ar putea coincide cu nevoia de a renunța la obiceiurile care îți produc mai mult rău decât bine. Și știi care sunt acestea.

Citește și: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top