Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Scorpion

Evită deciziile financiare riscante. Te-ar putea aștepta o pierdere serioasă de bani sau pierderea unui alt venit, dacă te angajezi în speculații sau jocuri de noroc. Găsește alte modalități de a-ți  folosi creativitatea, în special pentru explorarea de sine și abordarea conflictelor personale. Mai bine caută mângâiere și răspunsuri, în spiritualitate. Ideile religioase îți vorbesc profund.

Mai este timp să găsești soluția pentru problemele care au un impact emoțional. Aceasta este șansa ta de a face curățenie și de a renunța la orice care nu îți mai servește, chiar dacă aceasta înseamnă că ai niște discuții profunde cu tine însuți/însăți. Cu Mercur retrograd până miercuri, în semnul tău, acesta poate fi un moment bun pentru a rezolva astfel de probleme. Cu toate acestea, să fii atent la aspectul cu Neptun care vine să complice lucrurile iar claritatea este esențială. Este foarte ușor ca neînțelegerile și confuzia să complice problemele.

Cu Luna în Leu, în Casa a 10-a a carieei și a obiectivelor personale, este de asemenea, posibil ca problemele să vină la pachet, cu alte probleme de relație. Ești pregătit să spui cuiva cum te simți? Totul ar putea fi distorsionat, mai ales dacă ai rețineri.

Totuși, sextilul Soare – Pluto, din zilele următoare te va provoa să iei o decizie fermă și să o și respecți.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Scorpion Relational

 Fii diplomat în relație. S-ar putea să descoperi că nu mai ești la fel de sincronizat cum ai fost. Trebuie să ai curajul să vorbești despre anumite preocupări pentru a merge mai departe și pentru a evita o despărțire. Atunci când Soarele și Mercur care revine în mers direct, din semnul tău, comunicarea poate să lase de dorit, de aceea este nevoie de un efort de voință. Analizează cu atenție toate textele și SMS-urile, înainte de a le trimite, pentru a evita neînțelegerile care pot face să te simți jenat.

Luna în Leu de la începutul săptămânii, din Casa casierei, pune un accent conservator asupra lucrurilor. Probabil că nu te simți confortabil să explorezi roluri non-tradiționale și relații neconvenționale.

Luna în semn de aer, în weekend – Balanță, scoate emoțiile la suprafață și s-ar putea să le exprimi în locul nepotrivit și la momentul greșit. Plânsul în fața unui fost nu este ideal, dar este ceea ce este.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Scorpion Profesional

Încercă să nu fii prea precaut cu privire la toate. Dacă ești nervos și neliniștit, îi vei face pe toți cei din jurul tău să fie și mai nervoși. Această dispoziție dificilă va continua să fie mai accentuată dacă nu ești atent. Ești mai bine să faci un pas înapoi și să calmezi lucrurile. 

Săptămâna este o perioadă cu o mare încărcătură energetică, bună pentru a face contacte și pentru a dezvolta rețele sociale constructive. Cei iubitori de distracție pot fi de un real sprijin. Această perioadă este foarte bună pentru aplicarea pentru locuri de muncă sau pentru folosirea ideilor inovatoare în rutinele consacrate. Lucrurile ar putea fi mai complicate sau să dureze mai mult decât te aștepți. Este un moment bun pentru a reuni oamenii. Oamenii ar trebui să te vadă într-o lumină deosebit de caldă. Cere sfaturi dacă te simți nesiguri cu privire la o decizie.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Scorpion Financiar

 Negocierile diplomatice sunt esențiale în această săptămână. Fii prudent cu investițiile și finanțele pentru a evita să retragi sume mari de bani. Să găsești ceva bun nu înseamnă că trebuie să fie scump. Distrează-te cu prietenii pe bani puțini. Participați sau asistați la evenimente sportive împreună. Actualizează-ți puțin look-ul și vei simți un impuls de încredere. Poți realiza un proiect nou. 

De fapt, săptămâna vine cu un suspin de ușurare. Vei simți pepielea ta că schimbarea este posibilă. Dacă dorești să îți stabilizezi cariera și să te orientezi spre avansare, este timpul să faci o schimbare. Dacă simți că ceea ce dorești de la carieră stagnează, pregătește-ți pașii pentru schimbare. Banii vin de obieci, atunci când lucrezi cu emoțiile. Orice te face fericit va da un sens vieții tale profesionale.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Scorpion Sănătate

Pregătește-te pentru câteva provocări. Le poți întâlni cu ușurință atât timp cât te simți bine. Dacă ești în topul cu sănătatea, te vei simți suficient de încrezător pentru a face față la orice. Universul ar putea stârni unele emoții puternice care provoacă stres suplimentar. Ușurează-ți programul și încearcă să te relaxezi. O plimbare sau un alt exercițiu ușor te poate ajuta să te simți mult mai bine.

Citește și: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top