Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 22 - 28 martie 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Balanță

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Balanță. Săptămâna aceasta ești interesat de învățătură. Cel mai probabil de metafizică, de filozofie, istorie sau o altă ramură a științelor umaniste. S-ar putea să petreci mult timp în bibliotecă sau librării sau să participi la o prelegere sau la un atelier de dezvoltare personală. Discuțiile vor urma probabil, iar schimbul de idei se va dovedi stimulant. Iei notite din greu și te bucuri de felul cum se mșcă roata. 

Micile schimbări bune în situația financiară ți-ar putea face săptămâna mai frumoasă. Poate descoperi o eroare bancară în favoarea ta, ți se rambursează un împrumut sau primești un cadou generos. Indiferent despre ce este vorba, acești bani va face posibilă efectuarea unei achiziții pe care ai crezut că trebuie să o amâni o vreme. Bucură-te și profită la maxim de situație!

Săptămâna începe pe o notă nostalgică, cu Mercur în Pești, luni și în sectorul rutinelor cotidiene și a nutriției. Este un moment excelent pentru a deveni mai productiv și de a te concentra pe îmbunătățirea stilului de viață. De asemenea, să stabilești câteva obiective pentru autoperfecționare. Nu este niciodată prea târziu sau prea devreme pentru a începe ceva care să-ți îmbunătățească stilul de viață.

Apoi, este timpul pentru dragoste și relații, cu Soarele conjunct cu Venus în Berbec. Dacă ai tânjit după o anumită persoană, acum este momentul să faci mișcarea decisivă și să obții ce  dorești. S-ar putea să existe și o anumită concurență, dar ești mai mult decât capabil să o gestionezi. Povestea devine mai fierbinte de duminică încolo, aducându-ți curajul pentru a prelua conducerea în parteneriat. Afacerile sentimentale vor fi foarte pasionale, dar ai grijă la gelozie. Ar putea însemna căderea ta.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Balanță Relațional

 Ai șansa de a încetini și de a face un bilanț al seriei de evenimente care au avut loc recent în relație. Ai nevoie de timp pentru a reflecta la tot ce s-a întâmplat și pentru a decide unde ai dori să pleci. Dacă ești atent și iei decizii importante, trebuie să fii sigur de unde vor duce acestea. Ești puțin mai puțin obiectiv și mult mai sensibil pe măsură ce Mercur tranzitează sectorul stilului de viață. De ce iei totul atât de personal? Este posibil să interpretezi greșit unele lucrurile acum.

Stăpâna ta planetară, Venus face un sextil cu Pluto și încă de la începutul săptămânii, te pune într-o dispoziție foarte pasională. Ce se întâmplă dacă vrei să încerci lucruri care nu sunt interesante pentru partenerul tău? Ia în considerare un compromis.

Soarele și Venus din Berbec, în weekend, impulsionează sectorul partenerial și crește conștiința de sine. Chiar dacă s-ar putea să te pomenești că egoismul este cel care îți dictează acțiunile, ești conștient totuși de nevoile partenerei/lui tale/tău.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Balanță Profesional

Deși concentrarea ta poate fi puternică, poate fi dificil să mergi în același ritm, deoarece altcineva continuă să fie la butoane. Ai senzația că cineva încearcă să înceapă un război și nu vezi cauza. Nu cădea în capcană. Cineva pe care te-ai bazat pentru informații își schimbă brusc atitudinea. Jocurile s-au schimbat și trebuie să reașezi piesele pe tbla de șah, gândind o nouă mutare. Fă-ți timp și ai răbdare cu circumstanțele în schimbare.

 Probabil că jonglezi cu sarcini, din mai multe surse. Responsabilitățile de familie ar putea să te facă neatent. Fă tot posibilul pentru a rămâne conectat la ce se petrece la birou. O situație extrem de tensionată ar putea să te aducă, în dezavantaj, pe nedrept. Înțelept ar fi să apelezi la diplomația ta recunoscută. Perioada este cea mai bună pentru a atrage sprijin din toate părțile pentru eforturile tale. Fii încrezător în abilitățile tale, dar nu începe nimic nou acum.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Balanță Financiar

 Ești pe cai mari mai ales că viața financiar ți se schimbă irevocabil. Ești plin de idei uimitor de creative despre cum să câștigi și să economisești mai mult, ceea ce este minunat. Dar ești, de asemenea, uneori, și puțin instabil. Așa că nu ar strica să ai un plan B, C și D. Între timp, lucrurile în sectorul carierei se încing, cerându-ți să îți asumi odată rolul de lider.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Balanță Sănătate

 Dacă ai urma sfaturile de săptămâna trecută, probabil că ai simțit beneficiul păstrării energiei personale în interiorul tău – fără a o mai oferi altor persoane sau fără a o mai folosi în anumite situații. Mai departe, încearcă să rămâi concentrat pe respirație săptămâna aceasta. Fă mișcarem chiar și numai pe banda de alergare și mănâncă încet, savurând fiecare îmbucătură, astfel încât respirația să rămână prioritatea, în tot ceea ce faceți. Ritmul respirației este pulsul care ghidează menținerea energiei pozitive. A face ceea ce este potrivit pentru tine nu este întotdeauna ușor. Rămâi concentrat pe sine.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top