Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Balanță

Horoscop lunar

Horoscop Minerva iunie 2021 – Balanță

Horoscop Minerva iunie 2021 Balanță Privire generală. Luna Nouă din 10 iunie din Gemeni,  probabil te ajută să evaluezi echilibrul într-un parteneriat important. Această energie poate aduce, de asemenea, informații despre o problemă financiară semnificativă, fie că este vorba de capital de risc sau de o bursă, împrumut sau soluționare a divorțului.

Jupiter face prima vizită în Pești, până pe 28 iulie. Acest lucru te poate ajuta să îți îmbunătățești sănătatea. Găsește echilibrul între viață profesională și cea personală și pregătește-te să fii mai eficient ca niciodată.

O eclipsă inelară de Soare are loc pe 10 iunie în acelasi sector al drumurilor lungi, contractelor externe și comerțului exterior, aducând probabil cele mai rapide schimbări din această lună. 

Mercur este retrograd până pe 21 iunie. Până atunci ritmul lent te obligă să faci eforturi pentru a merge cu fluxul. Mercur retrograd este momentul în care ne întoarcem la situații din trecut și să le revizuim, mai degrabă, decât să ne încărcăm să intrăm pe un nou teritoriu.

Horoscop Minerva iunie 2021 Balanță Relațional

Venus stăpâna ta tradițională, intră pe 3 iunie în Rac, așa că s-ar putea să te îndrăgostești la prima vedere de cineva care arată foarte bine. În adâncul tău, știi că cineva trebuie să aibă mai mult decât o înfățișare plăcută, dar îndemnurile inimii au propriile lor opinii! Crește curiozitatea cu privire la această persoană. Îți dorești pe cineva inteligent, care poate purta o conversație inteligentă, așa că personalitatea contează acum!

Opoziția care o face cu Pluto pe 17 iunie încheie luna, cu o oarecare tensiune legată de confuzie și indecizie. Dacă simți ceva pentru cineva, urmează-ți intuiția. Subconștientul tău face ore suplimentare pentru a te îndepărta de cineva care nu îți este benefic.

Horoscop Minerva iunie 2021 Balanță Profesional

Jupiter este în Pești și în sectorul stilului de viață și a muncii. Acest lucru îți poate oferi mai mult timp pentru a studia programul în care ești angajat, precum și posibilitatea de a avea un asistent foarte bun în această analiză. Vei putea delega cu încredere chiar unele sarcini.

Eclipsa inelară de Soare în Gemeni din 10 iunoie are loc în sectorul comerțului exterior și a drumurilor lungi. Ai putea discuta un acord la care te așteptai de foarte mult timă, dar poate să n fie ceea ce sperai. Acest lucru te-ar putea aduce la masa negocierilor pentru a ajunge la ceva care să fie acceptabil pentru tine. N-ar fi înțelept să semnezi doar de dragul de a o face. Nu uita de Mercur retrograd. Mai degrabă, ar fi mai înțelept să discuți până ajungi la ceva mai bun.

Pe 21 iunie, Mercur revine în mers direct în sectorul comerțului exterior, contractelor externe, a licențelor și certificărilor date de guvern, a drumurilor lungi. Nu este un moment potrivit pentru a relua discuția sau orice alt examen profesional. Așteaptă revenirea în mers direct a lui Mercur. 

Horoscop Minerva iunie 2021 Balanță Financiar

Iunie aduce o resetare a resurselor, inclusiv capacitatea de a obține împrumuturi, granturi sau finanțare din mai multe surse. Există o lună nouă în Gemeni pe 10 iunie și o eclipsă ineară de Soare și în următoarele câteva săptămâni puteți trimite cererea la o bancă pentru primii banii care îi dorești.

Eforturile personale te vor ajuta să reușești și aduc câștiguri monetare. Acest lucru îți va îmbunătăți poziția financiară, permițându-ți să ștergi toate datoriile amânate. Investește o parte din bani pentru a genera venituri pentru viitor. De asemenea, înainte de a investi, pune la punct câteva strategii și apoi aplică-le pentru a culege dividende bogate. Nu uita că viitorul succes financiar va depinde de noile strategii depind de felul cum sunt puse în practică. Cu toate acestea, este mai prudent să îl investiți în scheme pe termen scurt pentru a obține randamente rapide. Acest lucru îți va permite să te stabilizezi la locul de muncă, prin creșterea vânzărilor. 

Cere sfatul unei persoane cu experiență pentru a da cea mai bună utilizare a banilor tăi. Este posibil ca tranzacțiile imobiliare să îți fie benefice de la mijlocul lunii. Fii atent și îndeplinește toate formalitățile referitoare la tranzacție pentru a te salva de probleme viitoare. Un moment bun pentru a investi în obligațiuni. 

Horoscop Minerva iunie 2021 Balanță Sănătate

Jupiter este în Pești, astfel încât vitalitatea ta ar putea crește și s-ar putea să te simți mult mai bine în ceea ce privește sănătatea, în general. Această creștere energetică te poate încuraja să te miști mai mult, ceea ce ar putea implica plimbări lungi, antrenamente zilnice sau practicarea giminasticii spirituale: yoga, t ai chi ș.a.. Cu toate acestea, ar fi o idee bună să îți stabilești câteva obiective, deoarece fără ele nu se va realiza nimic. Influxurile astrale te-ar putea vedea în derivă și visând cu ochii deschiși. Însă valorificarea energiei prin notarea intențiilor și depunerea unui efort zilnic te-ar putea duce mai departe.

Jupiter te-ar putea înclina spre exces, deci este posibil să fie nevoie să fii mai disciplinat atunci când vine vorba despre consumul anumitor alimente.

Horoscop Minerva iunie 2021 horoscop lunar, alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top