Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 22 - 28 martie 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Fecioară

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Fecioară. Toată săptămâna vei fi morocănos. Toți cei pe care îi cunoști par să aibă o dispoziție proastă. Cu toate acestea, ai farmecul și insistența de a-i face să zâmbească. Dă atenție oricăror invitații pe care le primești pe la diverse evenimente, deoarece este posibil să ai câteva contacte profesionale importante dacă mergi.

Ai putea avea o conversație ciudată cu cineva pe care nu-l cunoști bine. El sau ea ar putea fi un cunoscut de la serviciu sau cineva care tocmai a venit de departe. Discuția ar putea contura noi posibilități de carieră pe care nu le-ai luat în considerare niciodată, dar care ți se par atrăgătoare. S-ar putea să petreci mult timp gândindu-te la asta. Acest lucru poate fi diferit, dar și vremurile sunt ciudate. 

Încheie dialogul cu cuvinte al căror sens subtil să fie bine înțeles. Luni, Mercur va fi în sectorul parteneriatului, încurajându-te să oficializezi elația, dacă nu ai făcut-o deja, sau să găsești noi modalități de a te conecta cu partenerul tău, la nivel intelectual.

Soarele conjunct cu Venus este în sectorul intimității și a resurselor de la alții, încurajându-te să nu îți fie teamă să îmbrățișezi ideea de dezvoltare personală. Folosește acest lucru ca o oportunitate de a renunța la vechile ranchiuni vechi pe măsură ce lucrurile se schimbă și ele.

În cele din urmă, săptămâna se încheie cu o notă iluzorie pe care o aduce conjuncția Mercur – Neptun, duminică, în sector partenerial. Este un moment bun pentru a fi îndrăzneți în viața sentimentală și a-ți manifesta puterea personală. Nu te îndepărta de tine.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Fecioară Relațional

 Influxurile astrale pot dovedi lucrul de care ai nevoie pentru a progresa într-o anumită relație. Vei descoperi că deschis deschiși la un anumit flux de idei care îți vor da șansa de a-ți vedea partenerul dintr-o perspectivă nouă și foarte diferită. Acest lucru ar putea însemna de fapt progrese pozitive într-un domeniu în care amândoi ați rămas blocați.

Chiar dacă stăpânul tău planetar, Mercur, este în semn opozabil, cuvintele blânde și sensibile de la începutul săptămânii, te fac mai receptiv și ai curajul să vorbești despre sentimentele tale. Cât timp a trecut de când ați avut o discuție sinceră din suflet?

Apoi, Venus face un sextil cu Pluto la mijlocul săptămânii, aducându-vă pe amândoi în situația de a vă trăi intimitatea, intens. Nu te mira dacă simți lucruri pe care nu le-ai mai simțit niciodată.

Atenție însă, la conjuncția Soare – Venus care este în Berbec și care îți poate da o dispoziție foarte agresivă. Dacă partenerul tău nu este obișnuit să vadă această laturăa ta, ar putea avea o reacție neașteptată!

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Fecioară Profesional

 Ori de câte ori dai o sugestie, vei observa că nu este întâmpinată cu respectul și feedback-ul pozitiv la care sperai. Din anumite motive, ideile tale nu se potrivesc foarte bine cu ideile altor persoane. Poate vrei prea mult și ei ele nu sunt capabile să se ridice la nivelul cerut. Încearcă să nu ripostezi, pentru că orice ai spune poate fi exprimat într-un mod care va fi înțeles greșit. Cuvintele vor sfâșia iar tu ai putea să-ți pierzi locul de muncă, dacă nu ești atent. Totul va avea o doză suplimentară de intensitate și dramă, așa că ai grijă. Oamenirea este pe marginea prăpastiei emoționale. 

Vei fi protagonistul a numeroase probleme personale, cât și ale instituției sau ale firmei, în care lucrezi. Rezolvarea vine doar prin faptul că ești tu conștient de ce se petrece. Distribuie informații și dă sarcini în funcție de reacțiile colegilor tăi. Eforturile de echipă sunt cele mai eficiente. Este posibil să te simți anxios. Asigură-te că toată lumea este pe aceeași lungime de undă cu tine. Sunt încă în joc forțe economice dincolo de controlul tău.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Fecioară Financiar

 Nu ești cunoscut pentru subtilitate, dar săptămâna aceasta este altfel. Comunicarea și stilul personal sunt neconvenționale, așa că ia-o ușor dacă încerci să faci o primă impresie bună când te duci să depui dosarul pentru credit. Te gândești cum să îți faci cariera un pic mai independentă și mai puțin limitată de birou și care să îți aducă mai mulți bani. Arată ce anume îți place și la ce anume te pricepi! Doar așa îți poți câștiga dreptul la independență financiară. Prin curaj și bună chivernisire. 

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Fecioară Sănătate

Datorită influxurilor astrale, vei simți intuitiv starea a toată lumea. Acest aspect trimite mesaje de dragoste frățească dar, în multe cazuri, întâmpină rezistență. Oferă-ți beneficiul unui stil de viață sănătos, în acest moment critic din povestea Omului. Un stil de viață sănătos include multă odihnă, deoarece o minte hiperactivă te poate îndepărta de elementele de bază. Odihna, dieta și mișcarea ar trebui să fie mantra ta în timpul zilei.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top