Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021. Fenomenul care schimbă tot

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021. Iată ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut! Minerva a făcut previziunile pentru săptămâna care urmează. Luna Nouă din Pești ne va afecta pe toți, mai mult sau mai ăuțin, așa că este bine să fim cumpătați în tot ceea ce facem.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Berbec 

 Partenera/ul par să dorească să se concentreze asupra aspectelor mai sensibile ale relației, în timp ce tu ești mai realist. Este posibil să fie nevoie să te deschizi. Astrele sugerează că ai șansa de a înțelege ce își dorește partenera/ul de la tine. Poate rezulta o înțelegere mai profundă a modului în care vă vedeți viitorul împreună.

Citește integral: Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Berbec 

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Taur 

Veți fi atras de distribuția de alimente. Dacă nu lucrezi deja în această industrie, caută modalități prin care te poți implica sau în care poți investi bani. Memoria este extrem de bună și vei putea cu ușurință să reții orice fapte care se petrec în jur. Dacă trebuie să studiezi pentru un test sau pentru o prezentare la locul de muncă, este momentul să faci acest lucru. Nimic nu va scăpa atenției tale, cu atât mai puțin detaliile.

Citește integral: Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Taur

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Gemeni 

 Te confrunți cu o perioadă de schimbări în domeniul banilor. Vin informații despre finanțele și planurile de investiții la locul de muncă. Asigură-te că obții documentele importante, semnate, sigilate și livrate cât mai curând posibil, astfel încât să poți profita de rezultatele pozitive. În ceea ce privește activitățile de grup, deoacamdată sistemul telemuncă pare cel mai viabil pentru tine.

Citește integral: Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Gemeni

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Rac 

Nevoia de perspectivă este universală, dar tu o poți simți deosebit de acută. Gândește-te totuși că nu există un substitut pentru exercițiul fizic. Circulația sângelui oxigenat în tot corpul afectează calitatea pielii. Pielea depinde, de asemenea, de multă apă proaspătă și de o alimentație bogată în vitamina C. Când ai grijă de pielea ta, te simți mai bine cu tine însuți – și acest lucru îți poate schimba în întregime perspectiva!

Citește integral: Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Rac

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Leu

Condimentează-ți viața amoroasă sub influența configurației astrale de săptămâna aceasta. Nu vei greși dacă îți propui să îi oferi un tratament special. În afară de situația ideală de a nu menționa nici măcar o dată cele mai recente boli, poți face o rezervare undeva la munte, poți găti o minunată masă gourmet sau pur și simplu vă puteți bucura că sunteți împreună.

Citește integral: Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Leu

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Fecioară 

Ești într-o poziție favorabilă din multe privințe. Ai o înțelegere solidă a conceptelor la îndemână. În același timp ești acordat și sensibil la emoțiile altor persoane. Comunicarea cu ceilalți merge extrem de bine, datorită acestor factori. Cauți pe cineva care are unele informații despre un gadget tehnic despre care nu știi nimic. A petrece orelor căutând prin manualul de instrucțiuni va fi o pierdere de timp. Apeleză la alții pentru cunoaterea care o căutați. Răspunsul este mai ușor decât crezi.

Citește integral: Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Fecioară

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Balanță 

Este un moment bun pentru a accepta orice invitație la diverse petreceri sau alte adunări care ți se oferă. Influențele astrale de săptămâna aceasta, sugerează faptul că întâlnirile vor fi promițătoare și, dacă vei găsi pe cineva special, vor fi cu siguranță o persoană unică și fascinantă. Îți poate lua ceva mai mult timp, de cât de obicei, ca să începi să o/îl înțelegi.

Citește integral: Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Balanță

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Scorpion 

Sunt lucruri destul de incitante! Echipamentul funcționează bine și poșta ajunge la timp. Comunicarea se ușurează. Te simți destul de rebel cu ceea ce faci în prezent pentru a-ți trăi viața. S-ar putea să descoperi că apelul la o viziune unică să îți schimbe calea financiară funcționează cel mai bine acum. Exprimarea opiniilor nu trebuie să înlocuiască munca cu normă întreagă. Lasă ca ceea ce faci să vorbească și banii vor începe să vină. În schimb, nu este cel mai bun moment pentru a cere băncii un împrumut sau un credit pentru a duce afacerea la nivelul următor. Există pericolul de mesaje mixte și încrucișate. De asemenea, în activitate din zona financiară comună poate aduce multă tensiune la suprafață. Așteptă pentru cele mai bune rezultate. 

Citește integral: Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Scorpion

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Săgetător 

Ajută-i să-i ridici pe ceilalți la un statut mai înalt, în loc să-i privești de sus. Nu judeca ca să nu fii judecat. Dacă cineva nu știe cum să procedeze, fă-ți timp să-l ajuți, dându-i câteva sfaturi în acest sens. Te vei întâlni cu un partener pe proiect, foarte important. Este suportul pe care l-ai căutat. Persoană este un binefăcător pentru tine. Împreună, puteți lucra aproape magic, completându-vă reciproc, ceea ce nu ai putut face niciodată lucrând singuri. Gandește la scară mare.

Citește integral: Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Săgetător

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Capricorn 

Gândirea ta neconvențională este pe drumul cel bun, dar dacă nu ai voința și abilitățile de conducere necesare punerii ideilor în mișcare, atunci îți vor face foarte puțin bine. Ia o abordare mai personală a lucrurilor și vei avea mult mai mult succes. Dacă te-ai trezit cu fața la cearceaf dimineața, lasă starea de indispoziție acasă. Orice aparentă morocăneală va fi amplificată, deci este mai bine să zâmbești. 

Citește integral: Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Capricorn

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Vărsător 

S-ar putea să îți faci griji că o zi aparent liniștită care poate fi spulberată de un eveniment iminent. Din fericire, poziția planetelor te încurajează să vezi potențialul din ceea ce te așteaptă, mai degrabă decât un dezastru. Cel mai bun mod de acțiune pentru tine și pentru o persoană dragă este să fii ferm cu tine însuți și să știi că până la urmă totul va fi OK. Doar începe sau așteaptă. Ambele posibilități sunt valabile.

Citește integral: Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Vărsător

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Pești 

 De obicei, ești destul de fericit și de sănătos. Atâta timp cât ești în centrul atenției și simți admirația celor din jur, ești energic și rareori încetinești. Totuși, pentru ca acest foc să nu se stingă, trebuie să te îngrijești de nenumăratele nevoi ale corpului tău. Vizualizează cum ai mânca și ce program ți-ai face într-o lume imperfectă. Vizualizarea este punctul de plecare. Bucură-te de mâncarea te poate motiva să încerci rețete noi care, în cele din urmă, să ducă la o dietă mai sănătoasă.

Citește integral: Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Pești

Citește Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENI-RAC-LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top