Connect with us
Horoscop Minerva 3 - 9 mai 2021. Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Săgetător

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Săgetător. Un eveniment social sau o întâlnire care implică muncă ar putea să te pună în legătură cu oameni interesanți, inclusiv cu o/un potențial partener de dragoste sexy! Cineva nou pe scenă ar putea să-ți înfierbânte sângele de parcă nu te-ai fi agitat de mult timp. Dacă alegi sau nu să urmărești această atracție depinde de situația ta, dar cel puțin te vei distra.

O cheltuială neașteptată, care poate necesită reparații la casă sau mașină, ar putea scoate o sumă serioasă din contul tău. Acest lucru poate fi descurajant. Ai muncit din greu pentru banii tăi și acum s-ar putea să fii nevoit să amâni câteva planuri. 

După o zi intensă, joi aduce o stare de reflecție despre valoarea de sine și finanțe, semn că Pluto retrograd și-a intrat în atribuții. Această retrogradare care va ura cinci luni are loc în sectorul banilor câștigați din muncă proprie. Va trebui să faci o analiză amănunțită a situația financiare și să vezi ce modificări ar trebui să faci.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Săgetător Relațional

Ești o forță de care trebuie să ții cont și practic, de neoprit. Poziția corpurilor cerești creează o situație în care ai dreptul suprem de trecere. O anumită persoană, din motive cunoscute doar de tine, este subtil sub controlul tău. Modul în care te confrunți cu acest lucru nu numai că va crește sau micșora respectul pe care îl simte natural pentru tine, va afecta și parteneriatul vostru.

Ai un sentiment real, aproape palpabil de pierdere și regret cu care trebuie să te confrunți acum că Pluto este retrograd. Deși nu te poți întoarce în timp și să schimba lucrurile, este mai bine să mergi mai departe.

Sextilul Venus-Neptun te ajută să vizualizezii lucrurile care vor veni. Este posibil să nu se materializeze imediat, dar este în regulă. Ai mai multă răbdare decât de obicei când vine vorba despre iubire.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Săgetător Profesional

 Starea ta de spirit nu este deosebit de puternică, așa că nu pretinde că este. Nu are sens să-i păcălești pe alții să creadă că te simți bine atunci când nu ești bine. Ai nevoie de un sprijin emoțional suplimentar, așa că nu te teme să-l ceri. Mulți ți-l datorează. Din moment ce ești o persoană atât de onestă, aștaptă-te ca și ceilalți să fie sinceri. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna așa. 

Adevărul este că perioada îi aduce pe mulți la răscruce de drumuri. Deciziile pe care le iei acum pot da tonul pentru următoarele șase luni. Acest lucru este bun pentru aplicarea la un nou  loc de muncă sau pentru îmbunătățirea poziției actuale. Alte persoane pot fi extrem de stresate acum. Fii gata să faci față defecțiunilor mecanice și căderilor emoționale. 

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Săgetător Finanaciar

 Săptămâna aceasta ești împins să îți accesezi intuiția în materie de bani și afaceri și te gândești să lucrezi pentru o instituție mai mare. Pot veni mai mulți bani dacă gândești în stil mare. Determinarea te ajută să îți atingi toate obiectivele. Chiar dacă vrei ca aportul financiar actual să fie mai mare, simți că potențialul tău este puternic ca să îți crești veniturile în timp. Ai putea, de asemenea, să vii cu câteva modalități creative de a-ți crește veniturile. Urmărește toate șansele de a câștiga bani!

Pe de altă parte, te sfătuiesc să fii foarte atet la deciziile financire pe care le iei săptămâna aceasta. Orice neglijență arătată se poate dovedi dăunătoare pentru buzunarul tău. Renunța la ideea de a vinde o parte din teren. 

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Săgetător Sănătate

Astrele îți oferă posibilitatea de a aduce exoticul în viața ta. Gândește-te că alte culturi ne pot oferi informații despre noi înșine care ne pot lumina cunoașterea. Orice înseamnă exotic pentru tine, încearcă! Încercați să stimulezi cel puțin trei simțuri cu ceva nou: gust, sunet, miros etc. Noul nu trebuie să deranjeze lucrurile care conferă vieții tale structură și organizare. Respectă-ți limitele regimului în timp ce primești ingrediente și arome noi în bucătăria ta!

 Casa ta pare să fie un loc de neliniște și de schimbare, dar trebuie să fie sanctuarul tău. Merită să iei toate măsurile pe care le poți lua pentru a transforma cel puțin o parte din aceasta într-un loc de refugiu. Trebuie să faci acest lucru pentru sănătatea și liniștea sufletească. Nu vei regreta nicio schimbare făcută. Apelează la orice program de detoxifiere pentru a avea o minte strălucitoare.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top