Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Săgetător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva iunie 2021 – Săgetător

Horoscop Minerva iunie 2021 – Săgetător Privire generală. Luna nouă din 10 iunie te-ar putea determina să îți asumi mai multe proiecte. Dacă vrei o slujbă mai bună, caută în zilele următoare acestei lunații. Un alt mod de a privi lucrurile este să îți poți restructura planul de lucru. De asemenea, integrarea unei alimentații mai sănătoase și a mișcării care ar putea revoluționa nivelul tău de energie, ajutându-te să realizezi și mai mult.

Jupiter este în Pești în sectorul familiei. Ceea ce înseamnă că până pe 28 iulie, ai putut regăsi expansiunea și fericirea din jurul problemelor casnice, imobiliare sau familiale. Dacă dorești să îmbunătățești oricare dintre aceste domenii, fă din aceasta o prioritate.

Cel mai semnificativ punct de cotitură din această lună este cu siguranță eclipsa inelară de Soare din Gemeni de pe 10 iunie. Ai putea ieși în lumina reflectoarelor, aducând un punct culminant vieții tale. 

Mercur este retrograd până pe 21 iunie. Acest lucru creează întotdeauna confuzie, întârzieri și comunicare greșită. Pentru tine, acestea vor fi probabil legate de relație sau de un parteneriat. 

Horoscop Minerva iunie 2021 – Săgetător Relațional

Soarele este puternic în Gemeni, crescând șansele de a găsi pe cineva care să fie un partener bun, de nădejde, pe termen lung. Semnele de aer sunt deosebit de atractive pentru tine acum, așa că fii atent la Balanță și la Vărsător, care te atrag.

Jupiter, stăpânul tău planetar face prima vizită în Pești după aproape 12 ani și aduce mai multă emoție interacțiunilor tale romantice. Nu ai fost niciodată atras de persoanele declarative, dar acum ești dispus să îți păstrezi mintea deschisă.

Eclipsa inelară de Soare din Gemeni de pe 10 iunie, aduce multe informații pe care le poți asimila cu ușurință, cu condiția să nu te lași copleșit. Există decizii de luat în viitor, dar viața ta amoroasă se află acum într-un tipar confortabil, deci nu este nevoie să te grăbești cu nimic.

Horoscop Minerva iunie 2021 – Săgetător Profesional

Luna iunie aduce foarte multă muncă. Dacă ai o afacere, ai putea fi rezervat cu privire la unii clienți. Pe 1o mai, există o Lună nouă în Gemeni care sugerează că este posibil să începi o nouă slujbă la un nou loc de muncă sau te lupți pentru a ține pasul cu cererea produselor sau serviciile pe care le oferi.

Jupiter este în Pești după aproape 12 ani și aduce un final fericit pentru un proiect sau o relație angajat / angajator. Este un moment bun pentru a lăsa un angajat să plece. Dacă tu ești cel care vrei să faci schimbarea, vei primi o scrisoare de recomandare de la directorul instituției din care pleci.

Există și o eclipsă inelară de Soare, în Gemeni, semnul tău opozabil, tot pe 10 iunie. Unele modificări majore ale carierei se vor desfășura pe parcursul următoarele câteva luni. S-ar putea să schimbi prfilul, să fii transferat la o filială dintr-un alt oraș sau să faci ceva cu totul diferit, cum ar fi să treci de la un loc de muncă normat la a avea propria afacere și a fi propriul tău șef.

Mercur este retrograd tot în Gemeni și în sector partenerial. Ai putea sesiza că cineva care era gata să investească în afacerea ta, acum nu mai răspunde la telefon. Ai răbdare. 

Horoscop Minerva iunie 2021 – Săgetător Financiar

Nu da bai împrumut nimănui, deoarece ai șanse foarte mari să îi recuperezi foarte greu. Dar, încearcă să nu refuzi abrupt, dur. Amintește-ți doar că nu trebuie să dai bani  împrumut, nici măcar pentru o perioadă scurtă de timp. Dacă trebuie să-l dai, din anumite motive, atunci fă-o prin notariat. De asemenea, nu te lăsa ispitit de investiții. Trebuie să stai departe de schemele financiare aparent profitabile. Nu faci altceva decât să pui în pericol banii câștigați și adunați cu greu. 

Vei beneficia de mult mai mult dacă iei decizia finală după ce ai analizat viabilitatea proiectului. Vestea bună este că atenția ta va aduce cu siguranță o îmbunătățire a fluxului de bani. Rezistă tentațiilor de a investi, în special de piața bursieră din cursul lunii. Investește numai după ce ai luat în considerare toate avantajele și dezavantajele. De asemenea, dacă nu ești sigur cu privire la unde să ivestești, discută cu un expert financiar. Pentru tine, investițiile în terenuri nu sunt o idee grozavă acum.

Horoscop Minerva iunie 2021 – Săgetător Sănătate

S-ar putea să faci antrenament la sală, zilnic, în special antrenamente de rezistență și cu greutăți. Aspiri la un corp bine sculptat și tonifiat. Dar, în afară de a arăta bine fizic, exercițiul te poate ajuta și să te simți mai motivat. Are și multe alte beneficii pentru sănătate.

Chiar și așa, slăbiciunea ta principală este că ești gurmand și nu te dai în lături de la o mâncare bună. Te bucuri să  mănânci și, dacă nu ești atent, caloriile pe care le pierzi prin antrenament sunt câștigate prin mâncare. Poți rezolva acest lucru cu un pic de finețe. Respectă ce-ți propui și te vei simți fantastic.

Horoscop Minerva iunie 2021 horoscop lunar, alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top