Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Săgetător

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Săgetător. Un apel telefonic te-ar putea informa despre o problemă acasă care necesită rezolvarea imediată. Nu este nimic alarmant, ci doar una dintre acele mici probleme iritante care necesită atenție atunci când preferi să mergi într-o altă direcție. Ar putea fi la fel de inofensiv ca un electrocasnic care s-a stricat. Ai grijă de el în mod eficient, astfel încât să poți reveni la activitățile tale. Și ia lucrurile cu calm.

Mercur este în Gemeni, în sectorul parteneriatelor, făcându-l un moment excelent pentru flirt, bâlbâieli cu iz de înțelepciune și demararea unor demersuri în relațiile de afaceri. Alianțele de afaceri se pot îmbunătăți, de asemenea, pe măsură ce negociezi și ajungi la acorduri cu ușurință.

Munca grea începe să dea roade încă de la începutul săptămânii când Soarele face trigon cu  Pluto din Capricorn, permițându-ți să fii productiv pentru a-ți putea atinge obiectivele. Acest lucru se poate manifesta la modul fie că te simți mai bine sau fie câștigând bani, fapt care îți sporește stima de sine. 

Dacă sunteți singur, romantismul poate fi distractiv, dar nu durabil, iar parteneriatele au nevoie de multă cooperare. 

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Săgetător Relațional

Metaforic vorbind, săptămâna aceasta ești într-o cutie cu arome exotice și îți exprimi interesul pentru dragoste până la marginile pământului și înapoi, ceea ce s-ar putea să nu meargă prea bine dacă intenționezi să o inviția la o cină romantică. Ai face bine să încerci să îi permiți și ei să vorbească când are ocazia și să îți spună ce simte despre relație. Vei învăța ceva dacă asculți.

Dacă încerci să cunoașteți pe cineva nou, pune-i întrebări ca să te lămurești ce vrea. Pe măsură ce Mercur, stăpânul comunicării este în Gemeni, în semn opozabil, vei știi exact cum să afli toate lucrurile care te interesează.

Pătratul Uranus – Saturn duce la dezamăgire dacă o lași să îți scape. De ce sări întotdeauna la cele mai nefavorabile scenarii? De ce ești nesigur? Schimbă-ți maniera de a gândi lucrurile și vezi latura pozitivă a ceea ce te interesează.

Venus este și ea în Gemeni, așa că s-ar putea să dorești să schimbi lucrurile. Dacă ai întâlnit o mulțime de oameni în aplicațiile de întâlniri și nu te-au mulțumit, de ce să nu încerci să discuți cu cineva la magazinul alimentar sau cu un vecin?

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Săgetător Profesional

Posibil să încerci cu disperare să planifici, să organizezi și să anticipezi toate capcanele. Reține că pur și simplu nu îți poți da seama de toate. Există multe variabile de luat în calcul. 

Este posibil să observi că oamenii sunt acum mai relaxați sau mai cooperanți. Va exista o dezghețare treptată a situațiilor care te frustrează de ceva timp. Va trebui să accepți ore suplimentare pentru a păstra angajamentele care le ai, săptămâna aceasta. Energia ar putea aduce o schimbare neașteptată. Acest lucru este bun pentru contactele pe care le vei stabili pentru găsirea un nou loc de muncă. Ar putea exista situații în care trebuie să intri și să ușurezi partea emoțională.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Săgetător Financiar

Vei descoperi că, dacă alegi partenerul potrivit, finanțele se îmbunătățesc văzând cu ochii. Nu trebuie decât să știi cu cine să faci un parteneriat și fii foarte deschis și realist în ceea ce privește condițiile parteneriatului. Extinderea de la tarabă la un mic magazin este deja un pas. Îți poate aduce contracte profitabile în acest moment.

Agenții imobiliari vor avea succes săptămâna aceasta. De fapt, îți vei plăti datoriile numai din comisioane și în totalitate până la sfârșitul săptămânii. Primești o propunere pentru o asociere. Nu o accepta.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Săgetător Sănătate

Adesea, cele mai durabile impresii pe care părinții noștri le fac asupra vieții noastre se regăsesc în modul în care ne tratăm corpul. Ceea ce mănânci dimineața și noaptea, câtă mișcare facem, care este atitudinea noastră față de mișcare și cum privm odihna, sunt lucruri pe care le învățăm de la o vârstă fragedă. Este nevoie de curaj pentru a reexamina aceste elemente ca adulți și să ne asumăm întreaga responsabilitate pentru sănătatea noastră. 

Săptămâna ar putea fi o perioadă obositoare din punct de vedere fizic, când energia ta este scăzută, dar o vei recâștiga în câteva zile. Universul îți dă șansa unui nou început. Fii determinat pentru a te potrivi cât mai bine, astfel încât să poți funcționa la maxim, indiferent de ce faci.

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021 toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top