Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 31 mai - 6 iunie BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie BALANȚĂ

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie BALANȚĂ. Cu siguranță vei aprecia, săptămâna aceasta, armonia. După confruntările din ultimele zile, se pare că vei avea ocazia să te odihnești puțin. Dacă te simți obosit, este dintr-un motiv întemeiat. Săptămâna îți oferă o șansă de a scăpa de poverile pe care oamenii încearcă să te facă să le duci.

Schimbă-ți stilul atunci când Venus din Gemeni face trigon cu Saturn din Vărsător. Acest aspect te încurajează să te joci cu stilul personal, apelând la rădăcinile culturale. Este, de asemenea, o săptămână bună pentru a-ți decora casa, viziona filme sau citind diferite genuri de cărți.

Soarele își împrăștie lumina asupra sectorului de metafizică și filozofie, aducându-ți o sete reînnoită de cunoaștere. În următoarele săptămâni, poți câteva cursuri de dezvoltare personală, poți citi cărți pe aceeași temă sau poți întâlni oameni din alte țări.

Mercur face pătrat cu Neptun. Aspectul te poate face să pierzi legătura cu realitatea pe măsură ce devii mai concentrat pe hobby-urile tale și mai puțin pe responsabilități. Revino cu picioarele pe pământ.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie BALANȚĂ – Relațional

Săptămâna aceasta aduce un sentiment de competiție în ceea ce privește pe cineva pe care îl dorești. Și reciproca este valabilă. Dar în acest moment este doar o tatonare amicală, deoarece ea nu a manifestat vreo atitudine mai specială față tine. Cu toate acestea, va trebui să găsești o modalitate mai diplomatică de a relaționa cu prietena ta dacă se schimbă ceva între voi. Concurența este sănătoasă – gelozia este tristă și iritantă.

Trigonul dintre Soarele din Gemeni și Pluto din Capricorn de la începutul săptămânii ar trebui să te ajute să abordezi problemele romantice din perspectiva pacientului. Imaginea de ansamblu este mai importantă decât detaliile, acum.

Apoi, Soarele este în Gemeni, și aduce o atmosferă confortabilă și ușoară. Nimic nu este urgent acum. Pur și simplu ia lucrurile pe măsură ce vin.

Pătratul mai dificil Marte și Chiron, te determină să vezi lucrurile puțin mai pozitiv decât sunt de fapt. Dacă ai intuit greșit o situație romantică mai devreme, acum o vei vedea mai clar.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie BALANȚĂ – Profesional

Nu semna încă contractul. Nu spune da propunerii care ți se face acum, mai ales că a început ciclul retrogradării mercuriene. Analizează câteva zile și ia în considerare consecințele. Dacă te angajezi acum la ceva, s-ar putea să te afli într-o situație dificilă mai târziu. Nu îți este frică să fii față în față cu ceilalți. Ăsta este un lucru bun! Spune ce gândești și fii parcimonios cu informațiile. Acest tip de abordare poate irita, dar în cele din urmă este în interesul lor și al tău să fii așa. Nu te feri de adevăr.

Cineva pe care credeai că te poți baza te poate dezamăgi sau poate fi deosebit de dificil de lucrat cu el. Deschide-te către noi posibilități. Este un sfat deosebit de bun dacă te simți îngrijorat sau nu ai dormit bine. Nu lăsa fricile sau pe alții să te provoace și să-ți influențeze atitudinea. Înfrunta-ți fricile pentru a descoperi ce este real și ce provoacă stres.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie BALANȚĂ – Financiar

Săptămâna aceasta este posibil să te gândești mai mult la cheltuirea banilor cu iubita sau cu familia decât să economisești ceva. Deocamdată este bine, dar astrele pot aduce schimbări bruște și uneori nedorite. Fii pregătit să economisești niște bani pentru mai târziu. Între timp, veștile bune vin în sectorul profeional. Posibil un nou loc de muncă și odată cu acesta un venit cât de cât constant.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie BALANȚĂ – Sănătate

Cel mai bun exercițiu este să te bucuri de viață. Într-adevăr, este posibil să nu ai chef să faci același lucru în fiecare zi, dar uneori este mai ușor să ai un tabiet decât să te arunci n cine știe ce. Asigură-te că ceea ce faci este suficient de atrăgător, în așa fel încât să nu omiți mișcarea. Tu trăiești oricum extrem de intens emoțional totul și nu poți lăsa asta să determine dacă ajungi să faci mișcare sau nu! Poate că există un prieten care ar putea să iasă cu tine, pentru a nu fi singur. Oricum sectorul sănătății este evidențiat, astfel că nivelul de energie ar putea fluctua mai mult decât de obicei. Într-un minut ești pregătit să faci față oricărei provocări și în următorul, te simți epuizat. Pentru a menține energia constantă, este esențial să mănânci alimentele potrivite și să bei apă.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie 2021 pentru toate zodiile

BERBECTAUR GEMENI RACLEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top