Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 31 mai - 6 iunie PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie PEȘTI. De ce să nu spunem da puțin mai mult decât de obicei, te-ai întreat vreodată? Poți fi încăpățânat și vrei să faci doar ceea ce îți dorești. Nu este ușor să te duci în necunoscut. Îți place să te pregătești din timp. Astăzi, când oamenii fac propuneri neobișnuite, de ce să nu fi de acord? Continuă, fără să cauți o schimbare. Va face minuni pentru perspectiva personală.

Soarele în Gemeni și în sectorul familiei sugerează să te concentrezi pe hrănirea copilului interior și pe petrecerea timpului liber acasă. Este un moment ideal pentru a discuta cu cei dragi și a vorbi despre istoria familiei. Continuă să sapi în trecutul tău când Soarele face un pătrat cu Jupiter. Nu vei putea merge mai departe în viață dacă nu ești capabil să te vindeci de rănile trecutului.

Sfârșitul de săptămână aduce un conflict între Mercur și Neptun, sâmbătă. Ai putea să intri într-un conflict cu cine dorește familia ta. Nu uita de îngrijirea de sine în timp ce te ridici pentru drepturile tale.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie PEȘTI – Relațional

Constați că există un sentiment de rivalitate între tine și partenerul tău pentru un anumit interes reciproc sau poate în cadrul cercului social pe care îl împărtășiți. Energia astrală actuală ar putea duce acest lucru într-un ton mai distractiv. Dar poate ar trebui să vă gândiți să vă uniți energiile într-un proiect semnificativ, mai degrabă, decât să încercați să vă depășiți reciproc. Acest lucru ar avea mai mult sens.

Caracterul practic adus de trigonul Soare-Pluto, la începutul săptămânii, face să simți că totul va fi în regulă. Concentrează-te pe termen lung în loc să trăiți doar momentul.

Soarele este în versatilul Gemeni și o nouă relație începe să prindă contur. Cel mai bun mod de a ne cunoaște mai bine pe cineva este de a pune multe întrebări. Îți satisfaci curiozitatea mentală înainte ca lucrurile să devină treacă în plan fizic.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie PEȘTI – Profesional

Nu luați decizii majore. Amână orice întâlnire importantă în materie de muncă. Mintea ta nu este pe deplin odihnită și orice mișcare pe care o faci, acum cu Mercur care se pregătște să intre în retrogrdarare, nu va ieși așa cum îți dorești. Este un moment pentru a respecta sarcinile care sunt deja planificate. Ești într-o poziție de putere. Chiar dacă nu ai fi la locul de muncă, ar trebui să te gândești la probleme legate de muncă. Planifică viitorul. Ce semeni acum se va transforma într-o recoltă extraordinară.

Misterele ar putea să plutească în jurul locului de muncă. Poți fi înșelat din greșeală sau intenționat. Cineva cu care lucrezi nu îți spune adevărul despre o situație. Femeile vor fi foarte influente acum. Dacă ești nemulțumit în munca ta, anticipează o întoarcere în bine. Ușile se vor deschide. Noi oportunități ar putea ieși din nicăieri. Extinde-te dacă vrei ceva nou.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie PEȘTI – Financiar

Activitatea din casa banilor și valorii de sine face practic imposibil să respingi chiar toate ofertele și oportunitățile de a câștiga mai mult pe termen scurt. Bate fierul cât e cald. Acest lucru este valabil mai ales că unele aspecte sunt provocatoare. Viața de acasă poate fi puțin haotică acum. Nu cheltui mai mult decât îți poți permite în mod realist.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie PEȘTI – Sănătate

Te distrezi în atmosferă planetară favorabilă creată de jupiter în semnul tău. Jucăuș, fără griji și animat, acesta este un moment bun să te bucuri cu un partener sau singur. Îți place să citești și să scrii, îți va fi ușor să comunici cu aproape oricine și îți va fi greu să te plictisești. Cu toate acestea, nu lăsa ca lucrurile importante să te facă să uiți de sănătate în această scurtă perioadă de pofte. Rămâi fidel obiectivelor de sănătate și mișcării. Viața este o combinație necesară de dulce și amar!

Ce ar fi dacă lucrul pe care ți l-ai dorit cel mai mult l-ai fi primit – ai ști ce să faci cu el? Gândește-te ce ar însemna asta. Ce ai vrea? O slujbă nouă? O nouă relație? O casă nouă? Toate aceste lucruri sunt materiale și, prin urmare, predispuse la schimbări și dezamăgiri. Dacă ai sănătatea, ai ceva care este imaterial și, prin urmare, mai prețios. Folosiți aspectul favorabil al săptămânii pentru a vă concentra asupra a ceea ce doriți cu adevărat. Consumă apă plată.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie 2021 pentru toate zodiile

BERBECTAUR GEMENI RACLEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top