Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie FECIOARĂ

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie FECIOARĂ. Dacă aștepți ca cineva să îți îndeplinească toate nevoile, va trebui să aștepți mult și bine. Paradoxul iubirii este că ajunge la pragul tău în forma sa cea mai profundă atunci când ai cel mai puțin nevoie. Deci, toate măsurile ce trebuiesc pentru a te simți împlinit. Dacă nu, vei fi eternul dependen, ceea ce nu ți se potrivește prea bine.

Creativitatea și descoperirea merg mână în mână atunci când Soarele este în trigon cu Pluto și te încurajează să mergi cu mintea departe și să găsești noi forme de auto-exprimare.

Și vei avea nevoie de o ieșire creativă cu Soarele în Gemeni. Va trebui să te concentrezi asupra construirii imaginii publice. Este timpul să actualizezi rețelele sociale.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie FECIOARĂ – Relațional

Energia de săptămâna aceasta face să ai o săptămână destinată distracției. Orice ai face, nu o faci în același mod vechi și plictisitor pe care l-ai făcut până acum. Ești proaspăt, fresh și strălucești pentru a atrage acea persoană pe care o dorești. Pune-ți inteligența la bătaie și susține-ți stilul grațios dacă vrei să faci conexiunile corecte.

Te simți confortabil cu energia rezultată de pe urma trigonului dintre Soarele în Gemeni și Pluto din Capricorn, la începutul săptămânii. Acum iei decizii bazate pe dragoste dar rațional și nu cu inima și nu este nimic în neregulă cu asta. Nu lăsa niciun prieten mai emotiv, să te convingă de contrariu.

Soarele din Gemeni îți lasă mai multe opțiuni și, de asemenea, te face să îți pui mai multe întrebări. Nu vei obține o înțelegere imediată, așa că de ce să nu te relaxezi și să te distrezi bine?

Resimți încă pătratul provocator dintre Soare și Jupiter care aduce o energie mai complicată vieții tale amoroase spre sfârșitul săptămânii, iar preluarea mult prea devreme a acesteia, ar putea fi copleșitoare.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie FECIOARĂ – Profesional

Ești tentat să depui eforturi doar pe jumătate. Slujba ta parcă și-a pierdut farmecul și acum te simți obligat să te ajuți puțin. Reține că nu poți merge în acest ritm prea mult timp. Poate că va trebui să găsești un alt loc de muncă. Vezi, comunicarea este tulbure. Spui oamenilor anumite lucruri, dar ei nu te înțeleg pe deplin. Fii atent dacă folosești prea mult umorul tău sarcastic. Este posibil ca alții să nu-ți înghită glumele și neînțelegerea va degenera. Fii direct.

Influxurile astrale sprijină extinderea orizonturilor și rețelelor pentru a îmbunătăți orice stare în care te afli. Oamenii cu care te vezi în fiecare zi, pot fi deosebit de folositoare acum. Este posibil să te confrunți cu o dezamăgire majoră. Acest lucru ar putea să te facă să te simți neajutorat. Îmbunătățește-ți atitudinea dacă vrei să mergi mai departe.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie FECIOARĂ – Financiar

Ai câteva provocări cărora va trebui să le faci față săptămâna aceasta. Sunt șanse mari să iei unele decizii greșite din cauza entuziasmului în ce privește banii. Prin urmare, ar fi în interesul tău să păstrezi un control strict asupra emoțiilor. Și în timp ce lucrezi și în timp ce iei decizii financiare. Nimeni nu poate lua decizii perfecte tot timpul, așa că unele dintre alegerile tale pot provoca din greșeală unele pierderi. Dacă lucrezi în sectorul bancar vei avea o săptămână calmă și vei îndeplini toate obiectivele. Vei beneficia de succes și dacă lucrezi în vânzări sau în marketing. Dacă ai o mică afacere vei recupera niște bani pe care i-au împrumutat cuiva în trecut.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie FECIOARĂ – Sănătate

Aspectele de săptămâna aceasta sugerează că Ar trebuie să te uiți la tine și să distingi între ceea ce ai nevoie de ceea ce crezi că ai nevoie. Ai nevoie de multă odihnă, de mișcare și de o alimentație sănătoasă. Ceea ce crezi că ai nevoie poate fi adesea dăunător și, îți place sau nu, acest aspect îți va arăta de ce. Pentru a evita orice fel de surprize dure, concentrează-te asupra a ceea ce este cu adevărat sănătos: alimentația și mișcarea. Dacă îți dorești mâncarea picantă, poate fi un semn că ai multă energie de foc înăuntru care așteaptă să fie exteriorizată! Mergi la sală, dacă este posibil sau găsește o altă modalitate de a te antrena de cel puțin trei ori pe săptămână. Bea multă apă pentru a echilibra focul lăuntric și pentru a elimina toxinele care pot fi eliberate de exercițiile fizice.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie 2021 pentru toate zodiile

BERBECTAUR GEMENI RACLEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top