Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 31 mai - 6 iunie SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie SCORPION

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie SCORPION. Cineva cu autoritate îți apreciază munca sau cercetarea. Abia acum vei înțelege că te-ai lăsat păcălit de societate. Oricât încerci să crezi altfel, societatea nu încearcă să te înăbușe sau să te împiedice să fii tu. Activitatea de pionierat nu este recunoscută până când nu poți prezenta unele rezultate.

Soarele din Gemeni este încă în trigon cu Pluto din Capricorn, încurajându-te să îți folosești farmecele pentru a obține ceea ce vrei. Oamenii vor dori să te cunoască și va fi ușor să împărtășească ideile tale grozave cu alții.

Concentrează-te asupra relațiilor personale cu Soarele în Gemeni și în sectorul intimității. Poate fi o perioadă de transformare și renaștere pe măsură ce începi să mergi mai departe în viață. Aceste schimbări pot fi dificile, de aceea trebuie să fii flexibili indiferent de ce întâmpini.

Mercur face pătrat cu Neptun creând câteva situații incomode. S-ar putea să fi vorbit despre un joc mare, dar îți va fi greu să găsești plăcere în ceva în timpul acestui aspect. Nu-ți fie jenă. Respiră adânc înainte de a intra în ceva incomod.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie SCORPION Relațional

Ai putea să descoperi că o discuție plină de spirit duce la o acțiune decisivă în ceea ce privește relația actuală. Influxurile planetare te încurajează atât cât să îți împărtășești sincer sentimentele și să clarifici orice neînțelegere și confuzie. Astăzi ai potențialul de a trece la un nou nivel și, dacă gestionezi acest lucru, veți fi amândoi foarte mulțumiți.

Soarele din Gemeni face un trigon cu stăpânul tău planetar, Pluto aflat în Capricorn încă de la începutul acestei săptămâni, oferindu-ți multe lucruri la care să te gândești. Vestea bună este că nu trebuie să te grăbești să iei o decizie majoră, așa că ia-o pe-ndelete.

Un trigon Venus – Saturn, în semne de aer, îți amintește să fii puțin mai relaxat când vine vorba despre iubire. Poate îți dorești să se întâmple ceva cât mai repede, deși în tine știi că este mai bine să ai răbdare. Ține cont de ce îți spune intuiția.

Pătratul dintre Mercur și Neptune din weekend poate provoca momente incomode, mai ales dacă tu și cea la inima cărei vrei să ajungi nu sunteți sincronizați.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie SCORPION Profesional

Privește situația în care ești într-un mod nou. Compară cu anul trecut și întreabă-te ce ai realizat și ce ai pierdut. Ți-ai atins obiectivele pe care le-ai stabilit? Poate că nici nu ți-ai stabilit obiective. Evaluează. Încrederea este puternică, iar starea ta emoțională este puternică și încrezătoare. Aplică această atitudine la problemele legate de muncă, indiferent dacă te afli la locul de muncă astăzi sau nu. Descoperirile care le faci sunt extrem de valoroase.

Este un moment puternic și prielnic pentru conexiuni, planuri de tot felul și proiecte de grup. Fă tot posibilul pentru a te concentra pe o singură sarcină la un moment dat. Șeful sau un coleg de muncă ar putea fi deosebit de iritat. Înceară să asculți ce spun. Nu toată lumea gândești la fel de dezinhibat ca și tine. Ai nevoie de răbdare. Oportunitățile sunt după colț.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie SCORPION Financiar

Posibil ca finanțele tale să fie undeva la fundul sacului din cauza practicilor de afaceri neproductive. Astăzi, în lumea finanțelor, trebuie să ai controlul asupra penalităților care se adaugă taxelor și impozitelor întârziate dar și la facturile întârziate. Organizează-ți plățile și fă-ți un program de plată ca să eviți să fii prins în capcana penalizării. Lucrează acum pentru a ieși din această gaură financiară.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie SCORPION Sănătate

Săptămâna aceasta ai senzația că orice este posibil – și este. Însă corpul îți amintește în fiecare zi că orice faci este mult sporit de sentimentul de vitalitate. Ia acea energie de tipul pot face orice și aplic-o la regimul de antrenament sau de mișcare. Găsește-ți exercițiile care ți se potrivesc și rămâi la el, știind că, dacă te simți plin de energie din punct de vedere fizic, ai mai multe șanse să reușești în ce îți propui. La fel, alege-ți alimentele în același mod!

Ispitei ar putea fi prea greu să îi reziști, mai ales că ai putea să te confrunți cu una sau două provocări. Nevoia de a gusta alimentele care îți plac ar putea fi mai puternică ca niciodată. Nu-ți lăsa temperamentul să se manifeste din frustrare. Tensiunea arterială ți-ar putea da bătăi de cap. Relaxarea este cheia păcii interioare.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie 2021 pentru toate zodiile

BERBECTAUR GEMENI RACLEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top