Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie LEU

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie LEU. Abandonează ideea că nu ai la dispoziție cadouri sau mijloace de a te menaja. Dovada este în felul în care ai grijă de corpul tău. Ești atent la problemele minore de sănătate? Întrebarea este legitimă. Privește ce ți se întâmplă în același mod în care îți privești corpul.

Dacă vrei să obții mai multe în carieră, va trebui să îți îmbunătățești reputația și imaginea publică. Îți dă o mână de ajutor trigonul dintre Soare și Pluto. Înseamnă că va trebui să te așezi și să te apuci de fapt, de treabă. Poți face o impresie bună și poți obține mai mult atunci când practici un soi de autodisciplină.

Soarele este în sectorul viitorului și a prietenilor. Un moment excelent pentru a socializa, a-ți face noi prieteni, a avea grijă de alții și a-ți manifesta visele.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie LEU Relațional

Ai ocazia perfectă săptămâna aceasta, de a vorbi cu acea persoană specială pe care ai sperat în liniște să îți arunce o privire. De fapt, dacă vrei să faci impresie, poate este necesar să folosești umorul sau să dai o notă filozofică dialogului, sau poate ambele. Va trebui să renunți la sentimentul de importanță și să fii tu.

Continuă trigonul Soare-Pluto și la începutul săptămânii, ajutându-te să iei în serios dragostea. Dacă cineva te urmărește, dar nu i-ai dat nicio șansă, poate că este timpul să faci asta acum. Cântărește mai întâi cu atenție argumentele pro și contra.

Apoi, nu uita, Soarele este în Gemenii, oferindu-ți multă de distracție și idei romantice inventive. Ieși și fă ceva neașteptat în numele iubirii! Sigur vei fi remarcat.

Pătratul Mercur – Neptun aduce suficientă energie confuză încât să nu știi sigur ce să faci în continuare. Ți-a trimis cineva semnale mixte? Încercarea de a-ți da seama cine stă în spatele acestor semnale, din postările lor de pe rețelele de socializare este aproape imposibilă însă.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie LEU Profesional

Găsești o soluție creativă la problemele cu care te confrunți în prezent. Gândește-te că metodele vechi vor produce aceleași rezultate vechi. Acum este momentul să treci la ceva nou.
Detașează-te și imaginea de ansamblu te va ajuta să îți finalizezi misiunea. Ai atins un moment de cotitură important și acum trebuie să îți regândești strategia. Ai învățat multe despre tine și despre ceea ce ești capabil să realizezi. Aruncă o privire asupra imaginii generale și vei primi informații despre ce urmează.

Unii colegi sau șefi ar putea fi deosebit de iritați sau nesiguri. Șeful tău s-ar putea să instituie un control draconic la locul de muncă. Acest lucru este stresant pentru toată lumea. A fi flexibil și a permite tuturor să spună ce gândesc va duce la cele mai bune rezultate. Poate că este nevoie să fie împinși de la spate. Nu este momentul să încalci regulile. Fă tot ce poți și lasă judecățile de valoare pentru altă dată.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie LEU Financiar

În această săptămână, va trebui să suportați niște cheltuieli financiare neașteptate. Cu toate acestea, vei face față acestor cheltuieli din cauza unor aranjamente anterioare. Nu este un moment potrivit pentru a investi într-o mașină sau într-o proprietate. Amână orice planuri de investiții, deoarece ai putea pierde niște bani.

Dacă lucrezi într-un sector care are filiale situate în străinătate sau în alte țări îndepărtate așteaptă-te la câștiguri financiare garantate. Apar unele noi oferte și vei putea să profiți de ele cu ușurință. Noi șanse de a face bani la orizont așa că ar trebui să sari peste ele. Acesta poate fi un fel de recompensă pentru situația ta, deci profită la maxim de ele.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie LEU Sănătate

Unele dintre problemele tale se rezolvă și ai energia pentru a trăi viața la maximum. Îți place să faci exerciții zilnic și nu ți se pare deloc obositor. Lucrurile vor fi stabile și veți avea o dispoziție bună aproape toată săptămâna. Totuși, fii atent la drum deoarece pot avea loc unele accidente. Dacă conduci o motocicletă, fii deosebit de atent. Purtați echipamentul de protecție și condu defensiv în aceste momente în care probabilitatea de a fi rănit este foarte mare. Poți evita majoritatea accidentelor dacă ești inteligent în ceea ce privește alegerea rutei pe care să mergi. A petrece prea mult timp în Soare nu te va ajuta. Problemele cutanate vor fi la ordinea zilei, așa că mai bine protejează-te!

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie 2021 pentru toate zodiile

BERBECTAUR GEMENI RACLEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top