Connect with us
A murit Alexandru, tânărul devenit viral cu replica „Uite, stăm!”

Monden

A murit Alexandru, tânărul devenit viral cu replica „Uite, stăm!”

Alexandru, băiatul devenit celebru pentru replica „Uite, stăm!” după care s-au făcut numeroase memeuri a murit în închisoare, la vârsta de 32 de ani.  este unul dintre deținuții găsiți fără suflare la Penitenciarul Giurgiu, în dimineața zilei de luni, 14 septembrie. În urmă cu mai mulți ani, acesta a apărut într-o emisiune televizată, unde a ieșit în evidență pentru problemele sale de comportament. În ultima vreme apăruseră mai multe memeuri devenite celebre datorită replicii sale.

Alexandru a murit în închisoare

La data de 14 septembrie au fost găsiți decedați doi deținuți ai Penitenciarului Giurgiu. Gardienii au constatat că cei doi deținuți, care erau în paturile lor, nu mai aveau puls. Deși au fost efectuate manevre de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi. Moartea acestora este una suspectă, iar unul dintre ei a fost identificat. Este vorba despre Alexandru, celebru pentru replica sa „Uite, stăm!”, spusă în cadrul unei emisiuni televizate. Ulterior, aceasta transformată într-un meme popular, răspândit pe tot internetul.

Din primele informații, cei doi, Alexandru și celălalt bărbat în vârstă de 41 de ani, ar fi fost otrăviți. Ei se aflau sub supravegherea cadrelor medicale, având un tratament pe care erau nevoiți să îl urmeze. Protagonistul emisiunii „Consilier de urgență” avea probleme de comportament, iar în episodul în care a apărut, acesta băuse și era certat de mama sa pentru că strică bunurile din locuință. Replica sa a apărut după ce a aruncat o masă pe geam. O perioadă lungă de timp, memeurile legate de el au circulat în mediul online, spre amuzamentul tuturor internauților, și s-au bucurat de un mare succes. Deși toți credeau că este vorba de o regie, tânărul chiar ar fi avut probleme reale.

În clipa de față, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar criminaliștii urmează să afle cu exactitate circumstanțele în care Alexandru și colegul său de celulă au murit. Trupurile neînsuflețite ale deținuților au fost transportate la Medicină Legală, pentru a fi identificată cauza reală a morții celor doi.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top