Connect with us
Toată lumea o admiră, dar puțini știu drama artistei Mirabela Dauer

Monden

Toată lumea o admiră, dar puțini știu drama artistei Mirabela Dauer

Mirabela Dauer este o artistă îndrăgită de toții românii, care a cântat în țară și peste hotare. Ea a reușit să-și construiască o carieră impresionantă, și în continuare este o vedetă cerută de posturile de televiziune din România. Din afară, viața ei este un adevărat spectacol. Puțini știu însă, durerea care o macină pe cântăreața Mirabela Dauer. Este o suferință pe careo cară cu ea de ani de zile.

Drama artistei Mirabela Dauer

Mirabela Dauer suferă, de ani buni, din cauza faptului că fiul ei nu vorbește cu ea. Bărbatul are acum 43 de ani și refuză să aibă orice fel de contact cu cea care i-a dat viață. De fiecare dată când vorbește despre fiul ei, pe care îl alintă Nanu, Mirabela începe să plângă și spune că își dorește ca fiul ei să o caute cât timp mai este în viață.

Cântăreața de muzică ușoară a declarat că a fost și va fi toată viața alături de fiul ei, dar cu sufletul și cu gândul, pentru că mai mult nu îi permite el.

„Am fost și voi fi toată viața mea alături de el, cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele. Nu eu sunt în posibilitatea asta (n.r. să-i vorbească fiului său). Poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept.”, a declarat Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer a fost căsătorită cu  regizorul Traian Popovici, cu care spune că a avut cel mai nefericit mariaj.Cei doi au împreună un copil, pe nume Alexandru, căruia Mirabela îi spune Nanu.

Artista a declarat că soțul ei o bătea des. La un moment dat ar fi lovit-o cu un fier de călcat. După o vreme, cei doi au divorțat, iar instanța a hotărât ca băiatul să rămână în grija tatălui.

După despărțirea de soț, următorul contact pe care Mirabela l-a avut cu fiul ei a fost când acesta avea 12 ani. Artista i-a plătit pensia alimentară până când a împlinit 18 ani. Copilul a fost crescut de tatăl său și a doua lui soție.

„Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el încât s-a întors cu fața la perete și a murit”, a declarat îndrăgita interpretă de muzică ușoară.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top