Connect with us
Adriana Bahmuțeanu l-a pus la punct pe Cornel Galeș: "Eşti de acord să mergi la detectorul de minciuni?"

Monden

Adriana Bahmuțeanu l-a pus la punct pe Cornel Galeș: „Eşti de acord să mergi la detectorul de minciuni?”

Cornel Galeș, fostul partener de viață al regretatei Ileana Ciuculete, este în scandal cu băieții acesteia, Mugurel și Cristian Sfetcu.

Cele două tabere și-au făcut acuzații dure de-a lungul timpului, cei din urmă spunând despre Galeș că a profitat de pe urma mamei lor.

Văduvul s-a apărat și a spus că el a iubit-o cu adevărat pe cântăreața de muzică populară.

Cornel Galeș, despre care s-a spus că ar avea o relație mai mult decât amicală cu blonda Viviana, a intrat și în colimatorul Adrianei Bahmuțeanu, într-o emisiune televizată de la Antena 1.

„Trebuie să iau măsuri! O să punem pe tapet cine a îmbolnăvit pe cine şi o să urmeze un proces… Am prieteni mari care au văzut că nu am niciun obiect de artă. Bijuteriile au fost împărţite. Mobilierul din casă valora în jur de 4000 de euro. Nu sunt milionar, sunt angajat.

Sunt prea sărac să îmi cumpăr lucruri ieftine. Sunt acuzat că am fost toată viaţa un întreţinut… I-am dedicat în casă un colţ zânicii. Regret că zâna a avut dreptate în legătură cu mentalitatea lui Mugurel… Nu e o casă în care locuiesc zi de zi, este o casă de burlac”, a declarat fostul soț al Ilenei Ciuculete, în cadrul emisiunii TV.

Adriana Bahmuțeanu, prezentă și ea în platoul emisiunii, a intervenit.

„În momentul în care iubeşti o femeie îi accepţi şi copiii. Împarţi o bucată de pâine şi cu un câine. Sunt copii care au crescut singuri şi au stat pe la neamuri. Nu s-au drogat şi nu au făcut nenorociri.

Nu te judec şi nu te acuz, dar eu consider că ai influenţat-o pe zânica în decizia cu băieţii ei. Cristi, băiatul cel mic, a dormit într-un parc timp de o săptămână. Mă întreb dacă aveţi sentimente umane. Eşti de acord să mergi la detectorul de minciuni?”, a spus fosta prezentatoare de televiziune.

Citește și: Cornel Galeș a făcut mărturisirea! Ileana Ciuculete a refuzat…

Citește și: Cine este primul soț al Adrianei Bahmuțeanu: “Era un tiran. Am mâncat bătaie”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top