Connect with us
Bat clopotele de nuntă pentru Adriana Bahmuțeanu? Cine e bărbatul care i-a făcut „fluturi în stomac”

Monden

Bat clopotele de nuntă pentru Adriana Bahmuțeanu? Cine e bărbatul care i-a făcut „fluturi în stomac”

Scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-a reaprins din nou, iar cuvintele grele și jignirile curg fără să se mai țină cont de nimic.

Adriana Bahmuțeanu îl acuză pe tatăl copiilor săi că i-a cumpărat pe copii cu bani și telefoane, acesta fiind și principalul motiv pentru care micuții trag așa de mult la el.

Sătulă de toate aceste scandaluri care parcă sunt fără de sfârșit, Bahmuțeanca s-a îndrăgostit nebunește.

Cel care i-a furat inima și a făcut-o să simtă din nou fiorii dragostei este nimeni altul decât Nikos Papadapoulos, solistul de muzică grecească.

ADRIANA BAHMUȚEANU SE PREGĂTEȘTE DE NUNTĂ

Nikos Papadapoulos este bărbatul care a făcut-o pe Adriana Bahmuțeanu să iubească din nou. Mai mult, se pare că fosta soție a lui Silviu Prigoană se pregătește să ajungă din nou la altar.

După numeroase despărțiri și tot atâtea împăcări ruptura dintre Silviu Prigoană și adriana Bahmuțeanu este de data aceasta ireparabilă și definitivă.

Adriana Bahmuțeanu simte că acum este momentul ei, momentul în care viața poate merge mai departe.

Recent, vedeta a spus, că acum își concentrează atenția pe alte planuri.

„Nu este nimic bătut în cuie. Important este să te lași purtat de val. Dacă aș găsi un om cu care să mă înțeleg 100%, probabil. Eu sunt o persoană foarte ciufută la mine acasă. Am tabieturile mele. Îmi place să fie lucrurile într-un anume fel. E o chestie de compatibilitate. Probabil, nu știu, nu m-am gândit la asta. Am alte planuri.”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

M-am măritat de atâțea ori încât mi-e lehamite. Una care nu s-a măritat, își dorește asta. Eu m-am măritat de mult prea multe ori la starea civilă. E mai mult o bătaie de cap. (…) Nu cred că un act unește două persoane”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit cancan.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top