Connect with us
Alina de la Exatlon, cuvinte dure la adresa unui concurent: „Aerul lui mi s-a părut mai respingător”

Monden

Alina de la Exatlon, cuvinte dure la adresa unui concurent: „Aerul lui mi s-a părut mai respingător”

Vestea că Valentin Chiș de la Faimoși a fost eliminat nu a fost pe placul foștilor concurenți de la Exatlon. Iar Alina Pană de la Războinici nu s-a ferit să spună pe cine nu a plăcut deloc.

Fosta concurentă a dezvăluit că nu s-ar fi supărat să iasă Vladimir, pentru că nu l-a plăcut de la începutul concursului.

Nu m-aș fi supărat dacă ar fi ieșit Vladimir. Preferam să rămână Valentin în concurs. Vladimir nu mi-a plăcut de la început și nici nu o să-mi placă. Valentin e mai prietenos. Aerul lui mi s-a părut mai respingător. Valentin e mult mai simpatic și mai călduros ca om. Nu am avut nicio discuție cu Vladimir, dar aș fi preferat să rămână Valentin. ”, a spus Alina la Kanal D.

Citește și: Exatlon 16 mai 2018: Ce se va întâmpla după eliminarea lui Valentin. Cosmin Cernat a făcut anunțul!

Și Marianei i-a plăcut foarte mult de Valentin și i-a admirat performanțele sportive. Fosta Războinică este de părere că Vladimir a avut o perioadă mai slabă:

„De cum l-am văzut, el a și punctat. Am zis, fraților, ăsta da concurent! Față de Oltin…Nu știu ce să zic. Vladimir, Cazacu și cu Valentin….sunt foarte buni toți. Deci, dacă ar fi fost după mine, Valentin mi s-a părut foarte bun. Și Cazacu. Vladimir a avut o perioadă mai slabă”, a dzvăluit Mariana.

Citește și: Primele cuvinte ale lui Valentin Chiș, după ce a plecat la Exatlon

În urma voturilor telespectatorilor, Valentin a fost cel eliminat din echipa Faimoșilor, după un jocul foarte greu cu Războinicii. Aceștia au câștigat jocul cu 10 -9, deși Faimoșii au dominat jocul.

După ce a auzit că va pleca din concurs, cel numit Bruce de către colegii săi a făcut primele declarații:

„Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Am învățat foarte multe, am descoperit foarte multe despre mine și despre drumul meu. Mă bucur că mi-am făcut prieteni aici. (…) Vă doresc tot succesul din lume. Cel mai bun să câștige”, a declarat Valentin Chiș după eliminare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top