Connect with us
Primele cuvinte ale lui Valentin Chiș, după ce a plecat la Exatlon

Monden

Primele cuvinte ale lui Valentin Chiș, după ce a plecat la Exatlon

Valentin Chiș a fost concurentul din echipa Faimoșilor care aseară a fost eliminat din competiție, cu doar câteva zile înainte de marea finală.

După un meci care i-a ținut pe fanii emisiunii cu sufletul la gură, Războinicii au reușit să câștige casa, dar și o plimbare cu catamaranul și o masă copioasă.

Dintre cei patru Faimoși, Valentin a avut cele mai puține voturi, așa că a fost eliminat.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Faimoșii de la Exatlon! Ce au găsit în hotelul de lux unde au fost cazați

După ce a auzit că va pleca din concurs, cel numit Bruce de către colegii săi a făcut primele declarații:

„Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Am învățat foarte multe, am descoperit foarte multe despre mine și despre drumul meu. Mă bucur că mi-am făcut prieteni aici. (…) Vă doresc tot succesul din lume. Cel mai bun să câștige”, a declarat Valentin Chiș după eliminare.

Citește și: Exatlon 16 mai 2018: Ce se va întâmpla după eliminarea lui Valentin. Cosmin Cernat a făcut anunțul!

După atâtea luni petrecute în Republica Dominicană, Valentin Chiș este nerăbdător să își vadă familia, dar mai ales pe fetița lui, care va împlini zilele următoare cinci luni.

Iubita lui Valentin, Diana, a dezvăluit la „WoWbiz” că partenerul său va avea parte de o mare surpriză

„Când va putea intra în posesia telefonului său, va primi instantaneu la deschiderea lui, o grămadă de poze și filmulețe cu Anya, cu ai noștri cățeluși, Lala și Toto, cu noi toți. Anya s-a schumbat foarte multe. Acum este mult mai vocală, până și trăsăturile feței i s-au schimbat. Bruce va fi uimit când o va vedea.”

Aceasta este foarte fericită că îl va vedea pe Valentin acasă, mai ales că urmează să pregătească și botezul fetiței. De asemenea, Diana a dezvăluit că este foarte mândră pentru că Valentin s-a descurcat atât de bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top