Connect with us
Anca Pandrea a fost găsită înconștientă într-o baltă de sânge și a ajuns la spital de urgență

Monden

Anca Pandrea a fost găsită înconștientă într-o baltă de sânge și a ajuns la spital de urgență

Anca Pandrea a ajuns la spital, după ce a căzut și s-a lovit la cap. Motivul pare să fi fost o cădere bruscă de tensiune, pe fondul unei răceli.

„Actrița lăsase poarta întredeschisă, pentru că pe stradă erau câinii ei și voia să îi lase să se întoarcă în curte. După ce s-a îmbrăcat în pijamale, când se pregătea să se ducă la culcare, i s-a făcut rău. E răcita de trei zile și ia antibiotice.

S-a lovit la cap, dar nu are hematom și nu are probleme de niciun fel. I-au făcut tomografie și toate analizele. Este cusută la cap și se pare că i-a curs destul de mult sânge”, a spus un apropiat al actriței, pentru MEDIAFAX.

Citește și: Anca Pandrea, în stare gravă! Totul depinde de un singur aparat

Starea Ancăi Pandrea este stabilă, după ce doctorii i-au cusut capul. Acest lucru a fost confirmat chiar de artistă.

Citește și: La cinci ani de la moartea lui Iurie Darie, Anca Pandrea face declarații cutremurătoare: “Mă apucă noaptea…

Am avut niște probleme cu plămânii. Eu am insuficiență cardiacă și pulmonară. De la aerul condiționat n-am putut o zi întreagă să scot un sunet, apoi am tușit foarte foarte tare și am fost la pneumologul la care sunt în tratament. Ieri (joi, n.r.), se pare că totul s-a întâmplat din cauza tensiunii foarte mici. Mă simt mai bine. M-au cusut la căpușor”, a explicat Anca Pandrea, pentru sursa citată.

De când a murit Iurie Darie, Anca Pandrea e dependentă de inhalator. Fără acesta, ea riscă să-și piardă viața, motiv pentru care actrița și-a cumpărat, recent, un aparat nou, performant, care să o ajute la respirație.

Am insuficiență pulmonară și cardiacă. În fiecare dimineață, am nevoie de inhalator. Sunt depedentă de el. Risc să mor în somn. Mi-am luat unul nou, de care aveam mare nevoie. Am probleme și cu spatele. Din cauza durerilor de la mijloc, am început procedurile cu parafină și cu ultrasunete. Merg cam în fiecare zi, timp de două ore”, a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2018-06-30T11:50:57+03:00 at 11:50

    piei satana! piei drace! urata femeia asta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top