Connect with us

Monden

Nelu Ploieșteanu, decizie radicală după ce și-a pierdut fiul: „Mă mut”

Nelu Ploieșteanu nu își poate reveni după ce și-a pierdut fiul. La două luni de când Mihăiță a plecat dintre noi, artistul de muzică de petrecere se consolează vizitându-i des mormântul. Neli Ploieșteanu a decis să îi construiască fiului său un mic sanctuar unde fiul său să își odihnească somnul de veci.

Citește și: Elena Ploieșteanu, dezvăluiri cutremurătoare despre pierderea fiului: „Nu a plecat până când…”

„Am îmbrăcat mormântul fiului meu în marmură. E un sanctuar unde mă duc și acolo spun tot ce simt eu. Doare, dar nu doresc nimănui să aibă satisfacția mea. E o satisfacție să știu că băiatul meu e acolo. Parcă ai o satisfacție să vezi că e frumos și că lumânările ard veșnic. (…) Asta e casa băiatului meu și pentru asta am dat tot ce am putut eu. (…) E lună în jurul mormântului. (

Citește și: Prima apariție a lui Nelu Ploieșteanu, după ce și-a pierdut fiul: „Dacă avea o altfel de îngrijire…”

…) Fata mea nu mai vrea să stea în casa asta (n.r. din București). Eu mă mut acolo și fetei mele o să-i iau un apartament. Înainte de a muri băiatul meu, nici nu visam la asta”, a explicat Nelu Ploieșteanu, la „Răi da’ Buni”.

Elena Ploieșteanu, soția artistului, este cea mai afectată de situație

„În fiecare seară plâng, domnul Mihai. Fac treabă de dimineață până seară. Mi-e foarte greu, aici e seara în care stăteam cu el de primăvara până iarna. Sunt jucăriile lui aici, este patul lui. Plâng și nu mi-l pot scoate din suflet. Chiar dacă ne mutăm aici, tot nu pot să-l uit și durerea este imensă. Se fac trei luni de zile de când nu l-am atins. Îmi este foarte greu, nici aici n-am liniște”, a spus Elena Ploieșteanu, în lacrimi.

Fiul celor doi s-a stins după ce a stat în spital o lună de zile, iar aceștia au declarat că dacă era îngrijit mai bine, poate că ar mai fi avut șanse. Copilul ar fi avut încă de la naștere probleme de sănătate și era dependent de Elena Ploieșteanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top