Connect with us
Andreea Bălan, mesaj după ce România a ratat finala Eurovision: „Acolo se duc oamenii care nu au ce să facă...”

Monden

Andreea Bălan, mesaj după ce România a ratat finala Eurovision: „Acolo se duc oamenii care nu au ce să facă…”

La numai câteva ore după ce trupa The Humans nu s-a calificat în finala concursului Eurovision, artiștii din România își spun părerea despre acest concurs.

Andreea Bălan a fost extrem de acidă când a făcut referire la Eurovision, însă nu la echipa care ne-a reprezentat țara, ci la modul de organizare a acestui concurs.

„Ce să fac la Eurovision?! Să mă duc să mă jurizeze generația old school și apoi să mă critice și să nu mă trimită mai departe?! E pierdere de timp. Acolo se duc oamenii care nu au ce să facă și vor să piardă timpul. Apoi ajungi în țara unde se ține Eurovision și se votează politic. Este o stupizenie și nu are niciun sens.

Citește și: The Humans, primul mesaj după ratarea calificării în finala Eurovision 2018: “Nu ne oprim aici!”

Artiștii mari nu se duc. Cel mai nașpa este jurizarea de la noi din țară pentru că te duci acolo și vin niște oameni care nu prea au ce căuta acolo și te jurizează pe tine așa… aiurea.

Și nu ajungi să reprezinți România, de fapt. Un artist de talia mea nu are ce căuta acolo.”, a mărturisit Andreea Bălan pentru revista VIVA!.

Te-ar putea interesa și: Mihai Trăistariu, critici dure după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2018: „Cum să te duci cu nimic?”

Mihai Trăistariu a ieșit la atac după ce The Humans nu au reușit să se califice în finala Eurovision 2018.

El a criticat trupa și modul în care s-a desfășurat Selecția Națională din acest an, într-un mesaj postat pe contul său de socializare.

Citește și: Eurovision 2018: 20 de țări se luptă în marea finală din 12 mai. Cine câștigă trofeul

“Din păcate, publicul românesc nu este fan Eurovision. Și-atunci, el, publicul, neurmărind fenomenul votează la plesnealaă ori la cea mai mică influență venită din exterior. Asta se întâmplă când lași votul la întâmplare fără mâna unor specialiști … În seara asta, România nu s-a calificat în finală. Din 1996 nu ni s-a mai întâmplat așa ceva.

 Piesa celor de la “The Humans” nu era cea mai rea din concurs. Iar vocea solistei e chiar ca lumea. Însă … unde e refrenul? Piesei îi lipsește un refren fredonabil. Azi dimineață, la casele de pariuri din Europa, țara noastră era pe locul 37 din 42.

Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top