Connect with us
Aurel de la Insula Iubirii: „Îmi pare rău de ce se întâmplă în viața mea”. Ce a pățit

Monden

Aurel de la Insula Iubirii: „Îmi pare rău de ce se întâmplă în viața mea”. Ce a pățit

A fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Insula Iubirii, însă acest lucru nu l-a făcut pe Aurel să piardă atenția fanelor sale.

Fostul concurent care a fost atras mai mult de ispita din emisiune decât de tânăra cu care era în momentul respectiv este extrem de supărat. Acesta a dezvăluit că este singur și că vrea să își facă ordine în viața lui.

Citește și: Marcel Toader, adevărul despre relația cu Bianca de la „Insula iubirii”: „Lucrurile au început simplu…”

„Da, sunt singur, asta că primesc foarte multe mesaje, dacă sunt cu X daca sunt cu Y. Mă gândesc în primul rând la mine. Vreau să-mi fac ordine în viaţa mea haotică. Sunt confuz. Îmi pare rău de ce se întâmplă în viaţa mea- Toate în viata se întâmplă cu un motiv… Nimic nu este întâmplător. 😉orice greşeală o plătim şi orice bucurie o sărbătorim😊”, a scris Aurel pe reţelele de socializare.

Aurel a devenit cunoscut după ce a participat la „Insula iubirii” cu Alexandra. Imediat după ce a văzut cum se comportă în jurul ispitelor, Alexandra s-a despărțit de el. La câteva luni de la ieșirea din emisiune, Aurel s-a cuplat cu Diana, și ea o fostă concurentă. Însă relația lor nu a durat foarte mult.

Te-ar putea interesa și: Îl mai ții minte pe Aurel de la Insula Iubirii? Iată ce a făcut într-un club de fițe, de față cu toată lumea!

Aurel a fost unul dintre cei mai controversați participanți de la Insula Iubirii.

Prins încă de la început într-un triunghi amoros, Aurel a plecat în aventura vieţii lui cu Alexandra, s-a lăsat ispitit de Maria, şi a continuat alături de Diana.

Ulterior, Aurel a venit la o emisiune televizată de Antena Stars și a mărturisit că se face băiat de casă. De Dragobete, el a petrecut în compania Alexandrei și se părea că lucrurile s-au schimbat și că cei doi s-au împăcat.

Citește și: O fostă concurentă de la „Insula Iubirii” este însărcinată! S-a dat de gol pe Facebook

Doar că, recent, Aurel a fost surprins de paparazzi de la spynews.ro într-un club de fițe, alături de o altă fată.

Au dansat, s-au distrat şi sărutat pasional în văzul tuturor fără să le pese de ochii curioşilor, cei doi amorezi, au petrecut în club, până dimineaţa,  restul stiu doar ei.

Te-ar putea interesa și: Ce s-a întâmplat de fapt în spatele camerelor de filmat de la Insula iubirii

Scandal mare cu una din concurentele de la Insula Iubirii. Un alt concurent din sezonul doi o atacă pe concurenta care lovește în producătorii emisiunii.

Sezonul trei al emisiunii ”Insula iubirii” s-a lăsat cu scandal, iar acuzaţiile sunt grave. CANCAN.ro a aflat detalii incredibile despre ce au trăit concurenţii şi ispitele în Thailanda.

Bianca, una dintre concurentele plecate să-şi testeze fidelitatea, a dezvăluit tot ce s-a întâmplat pe ”Insula iubirii” şi cum, în ultimele zile, simţea că nu mai deţine controlul asupra ceea ce i se întâmpla şi trăia.

”Insula iubirii” s-a transformat, în sezonul trei, în ”Insula scandalului”, iar totul a bubuit după ce tinerii care şi-au testat fidelitatea în Thailanda s-au întors în România. CANCAN.ro a aflat ce chinuri au îndurat concurenţii în cele 20 de zile petrecute pe insulă.

”Voiam să facem asta (n.r. să vorbim despre ce s-a întâmplat în Thailanda) imediat ce ne-am întors de pe insulă. Am mers la avocat, însă el nu ne-a lăsat pentru că se cercetează mai mult şi nu e bine. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top