Connect with us
Brigitte Sfăt a izbucnit, după ce Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penale: „ Nu înțeleg...”

Monden

Brigitte Sfăt a izbucnit, după ce Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penale: „ Nu înțeleg…”

După ce Ilie Năstase a fost implicat într-un alt scandal, care s-a terminat cu două dosare penale într-o singură zi, Brigitte Sfăt nu a mai suportat și a spus pe pagina personală de Facebook tot ce avea pe suflet.

În seara în care Ilie Năstase a fost prins conducând mașina după ce a consumat alcool în club, alături de acesta a fost o femeie. Nu era soția lui, Brigitte, iar aceasta a răbufnit:

„Zilele trecute, telefonul mi-a sunat nonstop și unica întrebare a fost care este părerea mea despre ceea ce s-a întâmplat în incidentul de vineri dimineața. Nu înțeleg de ce mie mi se pun aceste întrebări și nu domnișoarei care se afla cu soțul meu în acea noapte, după cum se vede și pe filmulețul pe care l-a văzut toata România.

Citește și: Brigitte Sfăt și Ilie Năstase, SCANDAL în plină stradă! Ce au făcut cei doi

Mi-aș dori ca Ilie să-mi permită să-mi refac viața, consider că am fost alături de el în momentele lui de cumpănă, viața merge înainte cu bune și cu rele. Cred că am dreptul și eu la asta”, a scris Brigitte Năstase pe pagina sa de socializare.

Câteva ore mai târziu, Brigitte a aflat și cine era domnișoara care se afla pe scaunul din dreapta al mașinii lui Ilie Năstase și, supărată de toate cele întâmplate, i-a dat numele pe Facebook.

Citește și: Ilie Năstase, scandal cu polițiștii. Cum s-a ales fostul tenismen cu două dosare penale – UPDATE

„Vă rog să o sunați de astăzi înainte pe numita Săftoiu Alina pentru mai multe informații din dimineata cu pricina. Mulțumesc”, a mai spus Brigitte, extrem de dezamăgită de ce s-a întâmplat.

Președintele Federației Sindicale a Polițiștilor SED LEX a dezvăluit că Ilie Năstase era aproape de comă alcoolică

Florin Vîlea, președintele Federației Sindicale a Polițiștilor SED LEX, a vrut să lămurească incidentul în care Ilie Năstase a fost dus cu forța la poliție. El susține că nu contează cine este la volan, cetățenii ar trebui tratați la fel.

„Ar trebui să lămurim ceea ce se întâmplă în astfel de cazuri. Nu putem să tratăm diferit în funcție de persoana care se află la volan. Dacă se întâmpla un accident de circulație, noi eram vinovați. Să înțeleagă opinia publică, domnul Ilie Năstase, în momentul în care a suflat în etilotest avea 0,55, era aproape de comă alcoolică. Cum să îl trateze colegii noștri? Să își scoată cascheta și să spună ne scuzați că am oprit?

Ilie Năstase trebuie să dea un exemplu tineretului din România. Ce să învețe de la el? Nu contează persoana. Legea trebuie aplicată pentru toată lumea”, a declarat Florin Vîlea la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top