Connect with us
Băiatul lui Nelu Ploieșteanu, condus pe ultimul drum. Ce s-a întâmplat la înmormântare

Monden

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu, condus pe ultimul drum. Ce s-a întâmplat la înmormântare

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu, Mihăiță, a fost înmormântat astăzi. Tânărul a fost condus pe ultimul drum de foarte multe persoane.

Mihăiță a murit la doar 32 de ani, după ce a stat internat la spitalul Victor Babeș din Capitală în ultima perioadă a vieții sale.

Înmormântarea lui Mihăiţă trebuia să aibă loc miercuri, dar a fost amânată cu o zi, deoarece sora acestuia, stabilită în Elveţia, trebuia să ajungă acasă pentru înmormântarea fratelui ei.

Astăzi, maşina mortuară a ajuns la casa aristului şi Nelu Ploieşteanu și-a înmormântat băiatul. A fost foarte multă lume prezentă, şi, totodată, au fost depuse numeroase coroane de flori. Au venit și colegi ai cânătrețului, care au dorit să-l ajute pe acesta cu bani pentru înmormântare.

Elena Ploieșteanu, mama lui Mihăiță, este devastată de durere și a fost ajutată de rude să treacă peste acest moment tragic.

Mihăiţă era imobilizat la pat, fiind diagnosticat cu tetrapareză spastică. În ultima lună a fost tratat într-un spital din Capitală, fiind vegheat în permanenţă de mama lui, Elena.

”Nelu plânge, este distrus, prietenii au venit să-l susţină. Îl iubea nespus pe Mihăiţă, muncea pentru el, pentru a-i cumpăra medicamentele scumpe, pentru a-l ţine cât mai mult timp în viaţă.

Mi-a zis, cu lacrimi în ochi, că fiul lui parcă doarme, că îi este greu să accepte că a murit şi că i se rupe inima de durere”, a spus unul dintre prietenii artistului, care a venit la priveghi, pentru click.ro.

Elena Ploieșteanu, prima declarație după ce s-a aflat că a murit Mihăiță: „De o lună de zile am stat cu el prin spitale”

Soția lui Nelu Ploieșteanu face acuzații grave

Elena Ploieşteanu spune că are dovezi şi că fiul ei nu a primit tratamentul care era necesar pentru a fi bine.

”După ce termin cu tot ce trebuie pentru Mihăiţă o să spun tot ce am pe suflet, ce s-a întâmplat cu copilul meu în spital, nu a fost tratat cum trebuie. De la o simplă răceală l-am adus în coşciug.

Eu am dovezi. A fost plimbat de la un spital la altul.  Pe certificatul de deces scrie stop cardio-respirator. El a murit de la o răceală tratată necorespunzător. Nu a murit de boala lui”, a spus femeia, la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top