Connect with us
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, vacanţă împreună! Ce s-a întâmplat cu Tristan Tate

Monden

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, vacanţă împreună! Ce s-a întâmplat cu Tristan Tate

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu mai formează un cuplu, dar se înţeleg în continuare bine, mai ales că îi leagă şi un copil, micuţa Sofia.

Astfel, cele două vedete TV au decis să plece împreună în vacanţă, de dragul fiicei lor. Cei doi s-au deplasat la Deva, oraşul în care Bianca a crescut.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au pozat recent în aceeaşi locaţie. Fiecare şi-a postat, recent, pe conturile personale de Instagram poze de la aceeaşi piscină şi deşi nu apăreau împreună în fotografii, decorul era identic, dezvăluindu-se astfel, că se află amândoi în acelaşi loc împreună cu fetiţa lor, Sofia.

După această vacanţă petrecută împreună, mulţi s-au întrebat ce se va întâmpla între Bianca Drăguşanu şi Victor Slav.

Victor Slava postat un mesaj pe instagram prin care a sugerat că fiecare e responsabil de viaţa sa şi dacă o persoană vrea schimbări, doar ea le poate genera.

„Nimeni nu te va salva, viaţa ta e responsabilitatea ta 100%”, a transmis Victor Slav.

La scurt timp după despărţirea de Victor Slav, Bianca Drăguşanu a început o relaţie cu Tristan Tate, dar lucrurile nu au mers foarte bine.

După câteva săptămâni, cei doi s-au certat şi au luat o pauză, apoi s-au împăcat.

În ultima perioadă, însă, Bianca a început să fie văzută public fără iubitul ei.

Fosta prezentatoare de la „Te vreau lângă mine” s-a distrat la Nuba, acolo unde și-a făcut apariția și Paris Hilton. Tristan Tate nu se afla acolo, iar de aici au început noi speculaţii conform cărora cei doi s-ar fi despărţit.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo.

La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Cei doi s-au despărţit în urmă cu câteva luni.

Citeşte şi: Ce a făcut Gabriela Cristea după ce s-a aflat că Bianca nu mai prezintă „Te vreau lângă mine”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top