Connect with us
Brigitte Sfăt și Ilie Năstase, SCANDAL în plină stradă! Ce au făcut cei doi

Monden

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase, SCANDAL în plină stradă! Ce au făcut cei doi

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au făcut scandal în fața unei cafenele de pe Dorobanți. Cei doi au fost surprinși de paparazi în timp ce aveau un conflict în plină stradă. Mai mult decât, unele surse spun că aceștia s-ar fi luat la bătaie.

Ilie era cu casca pe cap şi călare pe motor. Brigitte, plină de nervi şi în picioare, țipa la soţul ei.

„Cu tine la masă! Ştia! Măi, nenorocitule! Măi, tu întelegi? Ai luat haine de la mine de la magazin, să le ducă soră-ta… Vezi că am poze cu tot! Cu ea când proba hainele şi tot!” asta îi striga Brigitte.

Brigitte și Ilie Năstase au avut o relație tumultoasă. Mariajul lor a luat sfârșit recent după mai multe certuri și împăcări, presărate cu acuzații de infidelitate.

„Eu am băgat divorțul pe 7 februarie. Nu mai stau din martie la adresa de pe buletin, unde este casa lui Ilie. Dar pentru că buletinul meu este pe casa lui, am primit lucruri de la tribunal pe adresa asta…

Am avut ceva probleme în februarie și m-am enervat foarte mult și am băgat divorțul. Scandalul de astăzi a fost că era la restaurant cu o domnișoară de 24 de ani și l-am prins. I-am pus detectivi de mai mult timp…

Nu înțeleg de ce nu-mi dă divorțul. Nu sunt nici în cal, nici în căruță. Eu sunt o femeie înșelată. Eu am aflat despre una dintre amantele lui acum o săptămână.

Ea lucrează la o televiziune, este novice, e din Timișoara. Fata respectivă iese cu el.

El îi luase o pereche de pantaloni de la mine din magazin. Am văzut pozele cu fata care îi arăta cât de bine îi stăteau pantalonii. Am văzut că o aveam în memoria telefonului. Astăzi, se afla la acest restaurant.

Nu este prima oară când am pus detectivi. Eu cu el mă împăcasem acum 3 zile. Pe parcursul acestei relații, eu am întreținut relații sexuale cu el, în calitate de soție”, a spus Brigitte Năstase în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Citește și: Dezvăluirile șocante ale unei foste campioane: “Ilie Năstase mă întreba dacă sunt virgină”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top