Pepe și Raluca, probleme în căsnicie? Ce se întâmplă cu relația lor: „Există genul ăsta de discuții”

30.03.2018
Pepe și Raluca, probleme în căsnicie? Ce se întâmplă cu relația lor: „Există genul ăsta de discuții”

Pepe și Raluca Pascu sunt de șase ani împreună și toată lumea crede că formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România.

Cu toate acestea, există probleme și în familia lor. Artistul a fost invitat la „Vorbește lumea”, acolo unde a vorbit despre fetițele sale.

„Momentul meu special cu fetițele e atunci când le citesc povești. Am ajuns să le spun povești fiicelor mele. Atunci doar tati are voie în cameră, mami, nu. Mami nu e geloasă, ceea ce e bine. (…).

Nu îmi doresc să devină nici actrițe, nici cântărețe. Logic că încercăm să le îndreptăm spre cât mai multe lucruri, astfel încât să se descopere ele pe ele. Nu aș vrea să le fac prea răsfățate. Am ridicat doar prin felul meu de a fi ca atunci când e nevoie să mă impun doar prin voce. E dificil, nu e o rețetă fixă.”, a povestit Pepe bucuros.

Întrebat dacă între el și frumoasa lui soție au existat reproșuri că unul stă mai mult cu fetele și altul nu, Pepe nu a negat asta. În timpul declarației, el a subliniat cel mai importat lucru în astfel de situații.

„Am încercat pe cât posibil să nu purtăm astfel de discuții în fața copiilor. În orice familie, există genul ăsta de discuții. Poate că am mai scăpat unele lucruri.”, a dezvăluit cântărețul.

În vârstă de 38 de ani, Pepe își dorește al treilea copil, dar, din păcate, pentru soția lui ar fi un risc enorm

„E puțin mai complicat pentru ea. Acum normal, cu grădinița mai putem avea unul.”, a mărturisit artistul.

Unde va petrece artistul sărbătorile de Paște

Deși și-ar dori să petreacă Învierea Domnului undeva la țară, Pepe nu are cum, pentru că toate rudele sale sunt în Capitală. Amintindu-și de copilărie, el a dezvăluit că mereu mințea când scria compunerile – relata că își petrecea vacanțele la țară.

„Primăvara m-a găsit în promovare, m-a găsit un un proiect nou – oamenii au primit cu dragoste noul single. (…). Sărbătorile vor fi în familie. Suntem toți aici, în București. Toată viața mea mi-am dorit să merg la țară, dar uite că nu a fost să fie – mințeam și în compuneri când eram la școală.

(…). Noi avem toate rudele aici”, a spus artistul în cadrul emisiuhnii „Vorbește Lumea”.

CITEȘTE ȘI: Pepe, declarație emoționantă de ziua de naștere a soției sale!
Brigitte Sfăt și Ilie Năstase, SCANDAL în plină stradă! Ce au făcut cei doi
Exatlon: Giani Kiriță rupe tăcerea după eliminarea lui Didi Bulimar! Atac dur la Oltin