Connect with us
Cu cine este însărcinată Feli! Vedeta a vorbit despre sarcină

Monden

Cu cine este însărcinată Feli! Vedeta a vorbit despre sarcină

Vestea că Feli este însărcinată pentru prima dată a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că mulți fani de-ai artistei nici măcar nu știau că este implicată într-o relație.

Jurata de la „The Four” a vorbit despre sarcina sa, dar și despre iubitul său. Invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Feli a dezvăluit că are niște pofte ciudate. De asemenea, primele luni de sarcină au fost destul de dificile.

„Am niște ciudățenii d-asta (n.r.: pofte). Da (n.r.: are stări de rău), mai greu. Voi, bărbații ar trebui să fiți foarte atenți cu femeile în general, mai ales atunci când sunt însărcinate. (…). «Rațele și vânătorii» e o piesă făcută în timpul sarcinii și o lansez acum la voi. (…)”, a declarat Feli în cadrul matinalului de la Antena 1.

Imediat ce a auzit sfatul lui Feli legat de modul în care bărbații trebuie să se comporte cu iubitele sau soțiile lor însărcinate, Dani Oțil a făcut o dezvăluire inediată. Acesta s-a dat de gol în ceea ce privește ziua în care va deveni tătic. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a dezvăluit că a amânat momentul cu doi ani.

Citește și: O fostă concurentă de la „Insula Iubirii” este însărcinată! S-a dat de gol pe Facebook

„Tocmai am amânat-o doi ani”, a glumit Dani.

Feli, în schimb, nu vrea să vorbească foarte mult despre viața personală, însă și-a anunțat sarcina prin intermediul unui cântec, numit „Două inimi”.

În trecut, s-a speculat că formează un cuplu cu Smiley, însă Feli și artistul sunt doar foarte buni prieteni. Cei doi colaborează împreună de câțiva ani.

Te-ar putea interesa și: Este Feli Donose însărcinată? Reprezentanții artistei au dezvăluit adevărul despre ea

Veste mare în lumea showbizz-ului românesc! Astăzi a apărut informația conform căreia cântăreața Feli Donose ar fi însărcinată.

Cum a pornit totul? Mai exact, pe pagina sa de socializare, artista a postat două dintre versurile noii sale melodii, intitulată sugestiv, „Două inimi”.

Doua inimi bat in mine,/ Doua-mi si doream de mica/ Una este de la mama / Alta imi va spune „Mamica”! , sunt versurile care i-au pus pe jar pe fanii artistei.

Reprezentații cântăreței care anul acesta a participat la selecția Eurovision au ținut să confirme informația, pentru cei de la adevarul.ro.

„Artista alege această formă discretă şi sinceră de împărtăşi fericirea infinită pe care o trăieşte şi îşi declară iubirea necondiţionată copilului pe care îl aşteaptă dintotdeauna“, au precizat reprezentanţii cântăreţei. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top