Connect with us
Ce a pățit Ștefan Floroaica după încheierea concursului Exatlon: „Recunosc că m-am speriat puțin”

Monden

Ce a pățit Ștefan Floroaica după încheierea concursului Exatlon: „Recunosc că m-am speriat puțin”

A trecut deja o săptămână de când Ștefan Floroaica a revenit în țară, după ce s-a aflat printre ultimii patru concurenți de la Exatlon. Acesta a făcut mai multe dezvăluiri despre primele clipe de când a revenit în România.

„Îmi aduc aminte că atunci când mi-am deschis telefonul, după aproape cinci luni de concurs, el a început să îmi zbârnâie întruna! Aveam sute sau chiar mii de mesaje. Nu îmi venea să cred ce se întâmplă în acel moment! Abia după o oră, mobilul meu nu a mai vibrat și am reușit să dau li eu un telefon acasă”, a dezvăluit “războinicul” la scurt timp de la revenirea în țară.

După ce a iesit de la Exatlon, Ștefan a avut, în prima fază, o serie de temeri!

„Atenția oamenilor mi se pare incredibilă! Îmi amintesc că la finele concursului, am ieșit pe stradă, și, dintr-o dată, am fost asaltat de persoane necunoscute.

Citește și: EXATLON: Cristian Daminuță ar putea fi concurent în noul sezon

Recunosc că m-am speriat puțin! După atâtea luni în sălbăticie, m-am transformat și eu într-un singuratic. Parcă îmi era frică de mulțime. Pe de o parte mă bucura dragostea celor din jur, dar pe de alta, nu eram obisnuit si nu ma simteam in largul meu cu atata interes”, a mai spus “războinicul”.

Te-ar putea interesa și: Decizie fără precedent! Vladimir Drăghia a anunțat ce va face cu trofeul primit la Exatlon

În urmă cu aproape două săptămâni, Vladimir Drăghia a reușit să câștige primul sezon al emisiunii Exatlon. Concurentul s-a întors din Republica Dominicană și se confruntă cu o situație neobișnuită.

Citește și: Vladimir Drăghia, despre culisele Exatlon. Ce nu s-a văzut la TV: „La șase ore venea un cameraman și ne zicea…”

Fostul concurent este foarte mândru de trofeul pe care l-a primit pentru că a câștigat concursul, după cinci luni grele. Însă, pentru că locuiește cu chirie în București, iar trofeul este unul greu, Vladimir nu are unde să îl așeze. Mai mult decât atât, acestuia îi e teamă să nu îl strice din greșeală. Așa că a luat o decizie cu privire la trofeul primit.

„Apartamentul în care locuiesc în București cu chirie nu este foarte spațios, astfel că, pe o perioadă mai lungă, îmi este imposibil să țin trofeul în el. L-am pus lângă ușă, însă, de fiecare dată, îmi este teamă să nu îl zgârii.

De aceea, am decis să il duc la Galati, in casa in care am crescut si sa il pun intr-o camera in care am toate diplomele si medaliile mele din perioada in care eram inotator”, a povestit actorul pentru stirilekanald.ro. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top