Connect with us
Ce au pățit Liviu Vârciu și Anda Călin înainte de botez: ”Aici am întâmpinat probleme...”

Monden

Ce au pățit Liviu Vârciu și Anda Călin înainte de botez: ”Aici am întâmpinat probleme…”

Mai sunt doar câteva zile înainte de petrecerea de botez a Anastasiei, fetița lui Liviu Vârciu și a Andei Călin, iar pregătirile sunt în toi.

Liviu Vârciu a plecat la filmări la mare pentru câteva zile pentru un nou proiect, iar iubita lui, Anda Călin se ocupă în detaliu de pregătirile pentru grandiosul eveniment.

„Mi-a lăsat mie toate grijile, el a plecat cu Nea Marin la mare să filmeze. Fac față cu greu, dar o am pe mama care mă ajută.

Am ales aranjamentele florale. Mie îmi plac toate, dar nu le pot lua.

Vreau ceva roz pal, nu pot să pun ceva țipător, trebuie să fie în ton cu tortul. Trebuie să mai slăbesc înainte de eveniment. Eu am spus că nu vreau mărturii, dar cred că îmi schimb părerea.

La nuntă vă invit altă dată. E greu să organizezi o petrecere, Liviu e stresat cu telefoanele.

Aici am întâmpinat probleme, încă nu am finalizat lista cu invitați, o vom face când se întoarce el, vineri.”, a spus Anda Călin, la Xtra Night Show.

Citește și : S-a spus că  Vârciu și Anda s-au despărțit, iar acum adevărul a ieșit la suprafață! Ce s-a întâmplat în casa acestuia

Cât despre modul în care a reușit să slăbească după naștere, Anda Călin mărturisește că este o mămică fericită, pentru că nu a avut multe kilograme de „topit”.

„Când am ieșit din spital, aveam cam 2-3 kilograme în plus, sunt o mămică fericită. Am luat doar 15 kilograme. Nu mă gândesc la alt copil, dar dacă este să fie, e binevenit.”, a mai povestit iubita lui Liviu Vârciu, la Xtra Night Show.

Ce face Liviu Vârciu înainte de marea petrecere dată în cinstea micuţei sale

A mai rămas puțin timp până la petrecerea de botez a micuţei Anastasia Maria, fiica lui Liviu Vârciu. Micuţa, care seamănă leit cu tatăl său, este de o frumuseţe incredibilă, iar părinţii săi au toate motivele cu ce să se mândrească.

Liviu Vârciu se pregăteşte intens pentru marea petrecere, iar printre picături, cum se spune, artistul şi-a fotografiat fetiţa pe care le-a arătat-o tuturor pe reţelele sociale. Cu o săptămână înainte de marele chef dat în cinstea fiicei sale, care a fost botezată înainte de Paşte, Liviu Vârciu a ţinut să le mai arate o fotografie prietenilor virtuali cu fetiţa lui cea mică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top