Connect with us
Ce face Ilie Năstase după ce a rămas fără permis

Monden

Ce face Ilie Năstase după ce a rămas fără permis

După scandalul în care a fost implicat, săptămâna trecută, Ilie Năstase a rămas fără carnet de condus! Iar în prezent acesta iese la masă doar cu soția sau  prietenii care încă au permis de conducere.

Săptămâna trecută, polițiștii l-au prins pe Ilie Năstase băut la volan și l-au dus la secție încătușat, deoarece fostul mare tenismen a refuzat recoltarea de probe biologice. La distanță de câteva ore, după ce i s-a luat permisul auto, Ilie Năstase s-a urcat pe scuter și a fost, din nou, oprit de oamenii legii, care l-au acuzat de conducere fără drept a vehiculului. 

Citește și: Brigitte Sfăt a izbucnit, după ce Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penale: „ Nu înțeleg…”

La ce gest a recurs Ilie Năstase

Zilele trecute, Ilie Năstase a fost văzut în timp ce lua masa cu Brigitte la un restaurant din nordul Capitalei. Cea care se afla la volan era, bineînțeles, Brigitte. Însă… bruneta mai are și alte probleme de rezolvat și nu poate să stea chiar tot timpul la dispoziția soțului ei.

Dar Ilie Năstase este descurcăreț din fire și se ”lipește” de orice prieten disponibil, care poate să vină să-l ia cu mașina, de câte ori are nevoie. Fie pentru a rezolva ceva, fie pentru a lua masa în oraș, fostul sportiv n-are o problemă în a face ”autostopul” printre cunoștințe.

Ilie Năstase a luat prânzul cu un prieten la un restaurant de fițe din Capitală, renumit pentru delicatesele din pește și fructe de mare. Cei doi au stat la taclale și și-au răsfățat papilele gustative.

Apoi… au ieșit din restaurant și s-au îndreptat spre bolidul parcat la câțiva metri de restaurant. Cu ochelari de soare, îmbrăcat cu o cămașă roz și o vestă roșie, Ilie Năstase și-a ocupat locul… din dreapta.

Cum a rămas acesta fără permis

Vineri, în jurul orei 4:00 dimineața, fostul mare tenismen a fost prins băut la volan. Potrivit oamenilor legii, Năstase nu a vrut să îi fie recoltate probe biologice. Pentru că a devenit recalcitrant cu oamenii legii, aceștia au chemat „întăriri”, iar fostul sportiv a fost dus la sediul poliției… încătușat!

Lui Ilie Năstase i-au fost recoltate probe biologice și i-a fost întocmit un dosar penal. A doua zi el a fost oprit, din nou, de polițiști deoarece ar fi trecut cu scuterul pe culoarea roșie a semaforului.

Milițienii, că nu pot să le zic polițiștii. Polițiștii nu sunt agresivi. Am făcut doi metri din Parcul Herăstrău și m-au oprit. Ați băut? Da, trei beri. Haideți, domnul Năstase, ați băut mai mult.

M-au pus să suflu. Am spus că nu, vreau să merg la miliție și să suflu. M-a tras unul din mașină, m-a dat cu fața de asfalt, s-a urcat unul pe mine și mi-a pus cătușele. Într-un fel m-au bătut înainte.

După ce mi-a făcut testul alcool, a ieșit 0,05, a venit un alt milițian și a spus că trebuie să îi luăm sânge ăstuia, că a băut. Mi-au luat și test pentru droguri. Oamenii ăștia sunt duși. 005. Așa scrie și în procesul verbal.

Erau doi. Mi s-a făcut rană de la cătușe. Mi s-a spus că așa se face când nu accepți și ești agresiv. Poate am fost agresiv verbal, dar fizic nu puteam să fiu”, a declarat Ilie Năstase pentru Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top