Connect with us
Supărare între Dorian Popa şi Liviu Vârciu. " Îmi cer scuze din suflet de la el"

Monden

Supărare între Dorian Popa şi Liviu Vârciu. ” Îmi cer scuze din suflet de la el”

 De curând Dorian Popa şi Oana Radu au participat la emisiunea „Xtra Night Show” unde au mărturist că au pregătit o surpriză pentru fani, o nouă piesă cântată împreună. Folosindu-se de ocazia perfectă, Dorian Popa a ținut să își ceară scuze față de prietenul său, Liviu Vârciu.

Dorian Popa a profitat de moment şi a ţinut să îşi ceară scuze de la Liviu Vârciu că nu a putut ajunge la botezul fiicei sale. Liviu Vârciu a mărturist tot în emisiunea Xtra Night Show că s-a supărat pe mai mulţi prieteni care nu au venit la botez.

Sunt supărat pe toţi prietenii mei cei care nu au ajuns. Unii au lipsit că sunt nesimţiţi. Eu îi judec pe prietenii mei. Nu vreau să mă enervez acum. Au fost câţiva prieteni la care mă aşteptam să vină. Sunt supărat că au invocat un motiv penibil.

Citește și: Ce au pățit Liviu Vârciu și Anda Călin înainte de botez: ”Aici am întâmpinat probleme…”

Mulţi cântăcioşi de aştia care s-au făcut vedete peste noapte mi-au spus că le-a apărut peste noapte o cântare. Nu trebuiau să cânte, ci să stea la masă, să fie alături de mine. Le mulţumesc celor care au venit”, a spus Liviu Vârciu la XNS.

Dorian Popa auzind aceste reproşuri a cerut să îşi ceară scuze de la Liviu Vârciu.

”Eu mint de obicei mult…”

„Andrei nu are nico treabă, iar Liviu este foarte supărat că nu am ajuns la botez. Eu spun în felul următor: eu îmi cer scuze din suflet de la el, eu îl iubesc, el m-a ajutat pe mine şi eu o să îi fiu recunoscător toată viaţa mea.

Tocmai pentru că m-a ajutat şi am de la Dumnezeu atât de multă muncă… i-am zis: nu pot să ajung că am cântare, e supărat că n-am ajuns de la botez. Eu îl rog să mă ierte.

Am slăbit 3,5 kilograme la Nea Marin. Eu iau multe suplimente şi nu mă ascund de nimeni. Am postat toate suplimentele pe care le-am luat. Am primit nişte poze…şi vreau să văd dacă a fost el,(n.r. hoţul) am înţeles că bărbatul a plecat din ţară.

Nu ştiu, poate mă duc să îl aştept la aeroport.” a declarat Dorian Popa.

„Îi mulţumesc lui Dorian, eu am avut ideea să facem colaborarea. Eu mint de obicei mult, dar acum spun adevărul. L-am ales pe el să îmi facă reclamă.”a declarat Oana Radu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top