Connect with us
Ce mai face băiatul lui Florin Piersic cu Anna Szeles. Marele actor are doi nepoți superbi

Monden

Ce mai face băiatul lui Florin Piersic cu Anna Szeles. Marele actor are doi nepoți superbi

Poate nu multă lume știe că Florin Piersic are un băiat cu actrița Anna Szeles. Se numește Daniel și s-a mutat cu mama lui în Ungaria, după ce a avut loc divorțul dintre ea și marele actor. Acum Daniel este adult în toată firea și are, la rândul său, doi copii.

Ce mai face băiatul lui Florin Piersic

Florin Piersic are un băiat din a doua căsătorie, cea cu actrița Anna Szeles. Marele actor este și bunic de băieți, având doi nepoței tare frumoși. Fiul lui se numește Daniel și s-a stabilit în Ungaria imediat după ce a avut loc divorțul dintre mama lui și Florin Piersic. Asta s-a întâmplat în 1989.

Acum, Daniel este bărbat în toată firea, s-a mutat la Viena, este căsătorit cu unguroaică ce l-a făcut fericit și tată a doi băieți minunați. Se pare că marele actor Florin Piersic este foarte mândru de nepoții lui pe care îi vizitează cât de des poate.

Cu privire la despărțirea dintre părinții lui, Daniel spunea la un moment dat că era foarte mic și că nu l-a afectat de niciun fel, el rămânând cu mama lui.

“Eu cu mama ne-am stabilit la Budapesta, însă, în cazul nostru, divorțul nu a însemnat o schimbare drastică. Părinții mei avuseseră și înainte fiecare viața lui, mama fiind actriță la Teatrul Maghiar, iar tata, adică Florin, la Teatrul Național din București”, a declarat Daniel in presa clujeană.

Florin Piersic a avut trei căsnicii. În anii ’60, Florin Piersic s-a căsătorit cu actrița Tatiana Iekel, care i-a dăruit și primul copil, pe Florin Jr.

A doua soție a fost tot o actriță, Anna Széles, alături de care a devenit tată pentru a doua oară. În 1985 Anna Széles a cerut și a obținut divorțul și s-a mutat în Ungaria, luându-l cu ea și pe fiul lor, Daniel.

În 1993, după o relație de 7 ani, Florin Piersic s-a căsătorit cu Anna Török, de asemenea originară din Cluj.

„E un om care ar fi trebuit să fie liber toată viaţa. Era un crai veşnic curtat. Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui, încât i-am spus că e mai bine să ne despărţim”, spunea, la un moment dat, Tatiana despre Florin Piersic.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top