Connect with us
Ce s-a întâmplat cu Cosmin Cernat după ce s-a terminat Exatlon

Monden

Ce s-a întâmplat cu Cosmin Cernat după ce s-a terminat Exatlon

La două săptămâni de la terminarea concursului Exatlon, aproape toți concurenții au apărut în public și au vorbit despre competiția care le-a schimbat viața.

După cinci luni departe de casă, ultimii concurenți s-au întors în România și se reobișnuiesc cu viața din afara concursului.

Citește și: Ce a pățit Ștefan Floroaica după încheierea concursului Exatlon: „Recunosc că m-am speriat puțin”

Dacă aproape toți concurenții au vorbit despre ce s-a întâmplat la Exatlon, marele absent a fost chiar prezentatorul Cosmin Cernat. Acesta a reușit să impresioneze multă lume cu calitățile sale, inclusiv pe Dan Negru.

Citește și: Adevărul despre scandalul de la Exatlon între Giani Kiriță și echipa Turciei: „Din cauza lui Ionuț…”

„Nu iau 40 mii de euro pe lună din tv așa cum zic azi ziarele. N-o face niciunul dintre noi pentru că publicitatea nu suportă așa ceva, dar și pentru că meseria mea, de “prezentator tv” a dispărut.

Ea există doar ca să justifice eșecurile. Pe cât de mult se vorbește despre rolul lui Mircea Radu în eșecul “Ie Românie”, pe atât de puțin se vorbește de rolul lui Cosmin Cernat în succesul “Exatlon”, a scris Dan Negru despre fostul său coleg de la TVR.

Cosmin Cernat a plecat în Republica Dominicană cu tot cu familia sa

De câțiva ani, Cosmin Cernat s-a stabilit în Canada cu familia sa, o țară în care clima nu este tocmai aceeași ca în Republica Dominicană. Pentru că proiectul TV a durat cinci luni, Cosmin și-a luat cu el și familia în Republica Dominicană. Aceștia și-au prelungit șederea în țara din America Centrală.

Prezentatorul Tv se află în continuare în Republica Dominicană, unde îmbină utilul cu plăcutul.

Cernat are două fiice, pe Ayana şi pe Maya, a căror mamă este fosta campioană mondială la atletism Monica Iagăr. Mădălina, soția lui Cosmin, are un fiu tot dintr-o căsnicie eşuată. Primu soţ al acesteia este fiul celebrului om de televiziune Dumitru Moroşanu.

1 Comment

1 Comment

  1. danx32

    2018-06-05T21:57:53+03:00 at 21:57

    Nicu nu am stiut ca va fii asa!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top