Connect with us
Prima apariție a lui Nelu Ploieșteanu, după ce și-a pierdut fiul: „Dacă avea o altfel de îngrijire...”

Monden

Prima apariție a lui Nelu Ploieșteanu, după ce și-a pierdut fiul: „Dacă avea o altfel de îngrijire…”

La mai bine de o lună de când și-a pierdut fiul, Nelu Ploieșteanu a găsit puterea să vorbească pentru prima dată despre întâmplarea care i-a schimbat pentru totdeauna viața.

Artistul de muzică de petrecere a vorbit la „Agenția VIP” despre încercarea grea din viața sa.

„Simt o durere inexplicabilă care nu se mai stinge. Sunt distrus! Am pierdut tot ce aveam mai scump, nu mai am ce să pierd (..) Eu ştiu că copilul meu s-a născut aşa, dar au fost zile când a fost internat în care a fost mai gravă problema. A stat 19 zile în comă şi medicii s-au închinat, şi-a revenit într-o singură clipă”, a spus Nelu Ploieşteanu.

Totodată, Nelu Ploieşteanu, a dezvăluit şi care a fost motivul decesului fiului său, cu o mare, mare durere în suflet.

Citește și: Băiatul lui Nelu Ploieșteanu, condus pe ultimul drum. Ce s-a întâmplat la înmormântare

„Aici a fost o banală răceală. (..) Dacă avea o altfel de îngrijire, era în viaţă acum”, a mai declarat Nelu Ploieşteanu.

Imediat după ce l-au condus pe ultimul drum pe Mihăiță, apropiații artistului au început să se teme pentru sănătatea acestuia.

Apropiații lui Nelu Ploieșteanu au declarat că artistul este cu moralul la pământ. Pierderea lui Mihăiță l-a afectat atât de tare pe cântăreț încât acesta a îmbătrânit vizibil în doar câteva zile.

Citește și: Nelu Ploieșteanu, împietrit de durere după moartea fiului: „Nu am văzut în viața mea atâta durere”

Artistul este complet schimbat după pierderea fiului. Cei apropiați de lăutar spun că nu îl văd bine

„Tuturor ne este teamă pentru el. A îmbătrânit dintr-o dată şi nu arată bine deloc. El e bolnav de inimă de multă vreme, ia pastile, iar ce s-a întâmplat acum în familie l-a terminat.

Toţi ne facem griji pentru el pentru ca nu cumva să nu păţească ceva. Doamne fereşte. Nu se ştie când va reveni să înceapă să cânte din nou„, au spus câţiva apropiaţi ai artistului, potrivit „Star Matinal”, informează reporterii Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top