Connect with us
Celia a pierdut SARCINA: „Am fost la pământ, nu mai puteam să suport...”

Monden

Celia a pierdut SARCINA: „Am fost la pământ, nu mai puteam să suport…”

Celia a trecut prin clipe cumplite. Vedeta a pierdut o sarcină și puține persoane au știut despre drama prin care a trecut.

Totul s-a petrecut în urmă cu câteva luni și abia acum a găsit puterea să vorbească despre acest lucru. Fosta iubită a lui Mihai Bendeac a dezvăluit cum a trecut peste cel mai greu moment din viața sa, după cel în care și-a pierdut tatăl.

Citește și: O fostă concurentă de la „Insula Iubirii” este însărcinată! S-a dat de gol pe Facebook

„O greutate peste care am trecut de curând a fost în ianuarie. Singurul motiv pentru care îmi doresc să vorbesc este că cel mai bun medicament pentru depresie sunt rugăciunea şi natura. Am fost acum două luni de zile la pământ.

Am pierdut o sarcină şi a fost un şoc puternic pentru că mă dusesem la examenul morfologic şi acolo am aflat că am pierdut sarcina.

Citește și: Este Feli Donose însărcinată? Reprezentanții artistei au dezvăluit adevărul despre ea
Apucasem să mă ataşez de sufleţelul din burtică. Nu m-am aşteptat deloc, nicio secundă nu m-am gândit. Când am mers la examenul de trei luni am aflat. A fost un avort reţinut de două săptămâni şi ceva în burtica mea. Putea să fie hemoragie, infecţie, Dumnezeu m-a păzit.

Celia a stat mai mulți ani în Australia, cu soțul și cu fiul său

De asta am plecat în Australia şi am zis că nu mai pot, am fost la pământ şi am vrut să plec, să am parte de linişte. Nu mai puteam să suport să stau şi am plecat în Australia şi am avut noroc cu vremea, cu oceanul, cu soarele.

Am primit răspunsurile prin rugăciune şi mi-am liniştit sufletul. Decât un copil bolnav mai bine că s-a întâmplat aşa, sau dacă făceam o complicaţie şi nu mai puteam să fac niciun copil şi poate în viitor voi face şi o fetiţă. Am fost plecată două luni şi m-am întors alt om„, a spus Celia, la o emisiune tv.

Imediat după ce s-a căsătorit, artista s-a mutat în Australia, unde a devenit mamă pentru prima dată. După mai mulți ani în care a locuit în Australia, Celia a decis să se întoarcă în România cu familia sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top