Connect with us
Cristi Borcea a răbufnit după dezvăluirile legate de firma sa!

Monden

Cristi Borcea a răbufnit după dezvăluirile legate de firma sa!

Cristi Borcea a răbufnit după ce în presă au apărut informații referitoare la contractele pe care firma sa le are cu statul și a făcut noi dezvăluiri despre perioada petrecută în penitenciar.

Libertatea a dezvăluit că lui Borcea nu i-a mers deloc rău financiar cât timp a fost după gratii.

Firma de gaz a acestuia Gaspeco L&D, și-a mărit contractele cu firmele statului cât timp fostul actionar de la Dinamo era în închisoare, printre clienții acestuia numărându-se Poșta Română, Compania de Drumuri, CFR, RATB și RAAPPS, dar și DGASPC din județul Călărași

Mai mult decât atât, firma lui Borcea a vândut gaz lichefiat și Penitenciarului Poarta Albă, unde a fost închis!

Un singur centru social din Călărași, Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Plătărești, consumă GPL de la Borcea de trei ori mai mult decât spitalul din Calafat, care e de 6 ori mai mare, spitalul luând și el gaz de la Gaspeco L&D.

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) din județul Călărași folosește gaz de la firma lui Borcea la 4 din cele 12 centre, iar în perioada martie-iunie omul de afaceri a încasat 520.000 de euro!

De altfel, cifra de afaceri a firmei lui Borcea a fost de 100 de milioane de euro în 2017.

Cristi Borcea: „Visez șobolani!”

Contactat de reporterii publicației amintite, fostul acționar de la Dinamo a răbufnit și i-a acuzat pe jurnaliști că susțin că s-a îmbogățit din afaceri cu statul.

Cristi Borcea a spus că toate contractele cu statul sunt luate prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice și că a făcut afaceri cu gazul de mai bine de 25 de ani.

El a susținut că nu s-a ocupat de contractele din ultimii patru ani, pentru că era „inapt”.

„Mă duc la terapie psihiatrică la Geneva, am programat deja! Dorm două ore pe noapte, iau patru, cinci medicamente, nu mă interesează afacerile, vreau să mă refac după experiența închisorii. Visez și acum șobolani, acesta este adevărul!”, a spus Cristian Borcea.

Citește și: Borcea face declarații depre viața din închisoare.”Băteam cu sticla de plastic în ușă, să fugă șobolanii”

Citește și: Mesajul Mihaelei Borcea după elibearea lui Cristian Borcea: ” Nu doresc să mă plâng…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top