Connect with us
Cum arată astăzi Laura Vass. Cu ce se mai ocupă manelista

Monden

Cum arată astăzi Laura Vass. Cu ce se mai ocupă manelista

Laura Vass a fost una dintre cele mai celebre cântărețe de manele în urmă cu câțiva ani, înainte de a se retrage pentru o perioadă bună de timp. Aceasta a devenit faimoasă la o vârstă fragedă, se bucura de un adevărat succes piesele ei erau printre cele mai ascultate și toată România o cunoștea pe tânăra talentată. Succesul ei s-a spulberat dintr-odată, iar aceasta a fost o perioadă absentă din lumea muzicii și cea a showbizului românesc. Vezi cum arată acum manelista și cu ce se ocupă.

Laura Vass încă trăiește o dramă

Laura Vass a dispărut din lumea manelelor pentru o perioadă. Deși a muncit mult încă de la o vârstă fragedă pentru a avea o carieră de succes, se pare că lucrurile au scăpat de sub control și viața ei s-a schimbat radical. Vedeta a trecut prin clipe grele din cauza unei relații toxice în care a fost implicată, tot aceasta fiind și cea care i-a afectat cariera.

Laura Vass a fost împreună cu un bărbat însurat. Relația lor ascunsă a durat șapte ani, timp în care Laura a suferit enorm. Cântăreața și-a făcut curaj să vorbească despre ceea ce a trăit abia când lucrurile s-au liniștit și viața ei a devenit din nou una normală. La momentul respectiv, manelista a trecut prin chinuri groaznice și a îndurat umilințe de nedescris din partea soției iubitului său, care a bătut-o fără milă, a batjocorit-o și a tuns-o.

Artista a explicat că a încercat să lupte pentru această relație, însă bărbatul respectiv era mult prea gelos și încerca să-i controleze viața. Mai apoi, ea a plecat în Londra, unde a lucrat că ospătar. Ea era rușinată de ceea ce făcea, pentru că la acel local veneau și oameni care o cunoșteau, mai ales că muzica ei încă era ascultată.

 „Întâlneam români care mă cunoșteau și mi-era rușine că fac asta. Mi-era dor de muzică. Am dispărut așa dintr-o dată, deși eram prezentă, pentru că muzica se asculta. În 2009 spre 2010 am venit să apar la televizor să le spun oamenilor că nu am murit, că sunt bine. Atunci i-am spus lui Dan Bursuc faptul că vreau să mă reapuc de muzică” a mai spus artista în presă, imediat după revenirea din Londra.

Ea a revenit în 2010, a spus tuturor că este bine, mulți crezând chiar că a murit, și și-a continuat cariera. De atunci, Laura Vass a renăscut, scoate din nou piese care se bucură de succes, însă se teme să iubească din nou. Îi este frică de faptul că ar putea fi dezamăgită iar și că durerea va fi mult prea mare.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top