Connect with us
Radu Ille s-a vindecat de coronavirus. Prin ce a trecut artistul: "Nu a fost deloc ușor!"

Monden

Radu Ille s-a vindecat de coronavirus. Prin ce a trecut artistul: „Nu a fost deloc ușor!”

În ultima vreme, tot mai multe persoane publice au anunțat că au fost depistate cu coronavirus, motiv pentru care au vrut să le transmită un mesaj fanilor, prin care să-i motiveze să respecte măsurile de prevenire și să aibă grijă de sănătatea lor și a celor din jur. Și Radu Ille a anunțat că s-a vindecat de covid-19, după ce a trecut printr-o perioadă foarte dificilă din cauza acestei boli. El a explicat care au fost simptomele și le-a transmis oamenilor că nu este de joacă cu acest virus.

Radu Ille a avut o formă usșoară a bolii

Radu Ille este una dintre vedetele care au contractat nemilosul virus al momentului. Acesta a vorbit despre experiența neplăcută prin care a trecut luna trecută, dorind să le atragă atenția tuturor fanilor săi și să îi avertizeze cu privire la coronavirusul care a lovit omenirea. El a declarat că a fost cea mai grea perioadă prin care a trecut, fiind nevoit să stea departede familie în jur de trei săptămâni. Celebrul artist a declarat că nu este de joacă cu acest virus și a vorbind în detaliu despre ce a pățit.

Cât despre simptome, Radu Ille a explicat că s-a confruntat, inițial, cu febră de peste 38 de grade celsius. Nu avea o stare de spirit prea bună, nu-și simțea capul și nu a mai avut nici miros, motiv peentru care a decis să se testeze singur. El a observat că i-a dispărut mirosul când a încercat să miroase o alifie chinezească, cu un miros foarte puternic. El declară că norocul lui a fost că nu a avut nevoie de ventilație mecanică și s-a tratat doar cu Paracetamol și Nurofen forte, deși este nevoie de ajutorul medicilor în astfel de situații.

„Nu-l desconsiderați pe nenorocitul ăsta. Nu știi niciodată când îți dă întâlnire, după cum nu cunoști nici modul în care organismul tău va reacționa după!Nu am putut povesti nimănui, dar s-a împlinit o lună de când am avut marea încercare. Totul a început cu dureri de cap și temperatură ridicată. Mai întâi 38,1, apoi 38,4. Am decis să mă testez singur, ca să zic așa, de COVID-19. M-ai țineți minte cutiile acelea mici cu alifie chinezească puternic mirositoare? Ei bine, mi-a adus un prieten din China așa ceva, într-o sticlă mare. Am mirosit sticla. O dată, de două ori, de trei ori.”, a declarat Rau Ille.

Și sora lui Radu Ille a fost infectată, însă simptomele ei au fost mult mai gravă, locuind în Spania, unde situația este foarte dificilă. Ea a slăbit aproximativ 20 de kilograme și s-a simțit foarte rău.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top