Connect with us
De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Primele declarații. ”Am ajuns într-un punct în care...”

Monden

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Primele declarații. ”Am ajuns într-un punct în care…”

Informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit a zguduit o țară întreagă. Când totul părea să meargă perfect între cei doi, aceștia au decis să puna capăt relației consolidate și cu un copil.

Se pare că roz se vedea doar din exterior, căci din interior cei doi au decis să termine această relație, dar de comun acord și pe cale amiabilă, după cum declară chiar cei doi.

Declarația fostului cuplu. ”Ne dorim și sperăm ca…”

“Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu știm ce ne rezervă viitorul, dar știm că vom rămane prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună.

Suntem doi oameni mături, care își asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenței noastre.

Va suntem recunoscători că ați fost mereu alături de noi și, de asemenea, va rugăm cu tot sufletul să ne respectați alegerea. Ne dorim și sperăm ca orice speculație să se oprească aici.

Va mulțumim și va asigurăm de toată aprecierea și afecțiunea noastră!”, au spus Bianca Dragusanu și Victor Slav, în exclusivitate, pentru wowbiz.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit

Acestea fiind spuse, se pare că acest cuplu a luat o decizie matură, ce ne rămâne nouă doar de aplaudat și admirat. Cei doi au o fetiță pe care o iubesc nespus de mult, iar relația de prietenie dintre ei o va ajuta foarte mult pe cea mică în procesul ei de crștere.

Bianca și Victor s-au cunoscut în urmă cu șase ani în timpul emisiunii „Dansez pentru tine”, unde au dansat împreună. La scurt timp, au anunțat că formează un cuplu, iar după câteva luni s-au căsătorit. La scurt timp de la nuntă, cei doi prezentatori TV au anunțat că divorțează. În 2015, cei doi și-au mai dat o șansă, iar în 2016 au devenit părinții micuței Sofia Natalia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top