Connect with us
Doliu în lumea echitației. A murit la doar 53 de ani

Monden

Doliu în lumea echitației. A murit la doar 53 de ani

Celebrul sportiv Ioan Țincu a decedat în urmă cu câteva zile, iar toți apropiații și cei care l-au cunoscut sunt extrem de marcați de nefericitul eveniment. Sibianul a murit la doar 53 de ani, după ce a obținut numeroase premii și onoruri de-a lungul carierei sale.

Ioan Țincu s-a stins din viață înainte de vreme

Ioan Țincu a decedat săptămâna trecută, la 53 de ani. Acesta a fost condus pe 16 ianaurie de către apropiați și de cei care i-au apreciat activitatea. Nimănui nu i-a venit să creadă că a plecat dintre noi atât de devreme și toți au fost cuprinși de durere.

Federația Ecvestră Română și-a luat rămas bun de la sportiv printr-un mesaj postat pe pagina oficială. Reprezentanții au transmis cele mai bune gânduri și au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui.

„Cu multă durere am primit vestea că sportivul nostru, Țincu Ioan, a părăsit această lume. Întreaga comunitate ecvestră își exprimă regretul! Prea repede, prea curând, iar golul lăsat de un mare om ce nu va fi nicicând uitat devine imens. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Federației de specialitate.

Cine a fost Ioan Țincu

Ioan Țincu era născut pe 20 noiembrie 1967. Acesta și-a iubit extrem de mult meseria și a fost și un mare iubitor de animale, fiind un dresor de excepție. Timp de trei decenii, a încântat publicul cu talentul și implicarea sa.

Ioan țincu a fost unul dintre cei mai iubiți sportivi ai domeniului său, care a obținut mai multe premii și onoruri care i-au marcat cariera și l-au făcut un om cunoscut. Una dintre competițiile în care Ioan Țincu s-a făcut remarcat este Marele Premiu al Sibiului. În cei peste 30 de ani de carieră, sibianul a reușit să se facă cunoscut și a fost apreciat de unii dintre cei mai mari jurați ai unor concursuri importante.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top