Connect with us
Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț: „E cunoscută, apare la TV”

Monden

Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț: „E cunoscută, apare la TV”

Elena Merișoreanu are în prezent o carieră de succes și o familie extrem de frumoasă, alături de care trăiește multe lucruri frumoase.

Însă pentru artista de muzică populară lucrurile nu au fost întotdeauna fericite, iar întâmplările prin care a trecut ar putea fi un scenariu de film de succes.

Elena Merișoreanu nu se sfiește să dezvăluie momentele critice prin care a trecut în viață. Unul dintre ele este legat de soțul ei.

Pe când avea prima fetiță, soțul Elenei Merișoreanu a plecat cu o altă colegă de-a sa. Iar ce i-a făcut artista este o adevărată lecție:

„Eram măritată, aveam prima fetiţă şi el a plecat cu altă colegă de a mea. Am aflat cine este, dar nu o să spun. Când m-a văzut, ea fugea prin teatru să nu dea ochii cu mine. Şi am văzut-o într-o dimineaţă şi am luat-o în braţe, am chemat-o la mine, la masă.

O chem la mine acasă şi când ajunge, eram doar noi două. Iau un cuţit şi îi spun aşa: Ascultă, ori îmi spui ce s-a întâmplat, ori te tai bucăţi şi te arunc în Dâmboviţa. S-a ridicat şi mi-a spus: dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta. Şi azi suntem prietene, nu i-am reproşat nimic, niciodată, bărbatului.

Cele mai frumoase momente le-am trăit când mi-au venit pe lume primii nepoţi.” a spus Elena Merişoreanu într-o emisiune TV.

Te-ar putea interesa și: Elena Merișoreanu, critici dure la adresa lui Giani Kiriță de la Exatlon

Elena Merișoreanu se uită la emisiunea Exatlon România și spune că deși îl cunoaște pe Giani Kiriță și îl admiră, există momente în care nu e încântată de el.

Elena Merișoreanu îl taxează pe Giani Kiriță

Interpreta de muzică populară a participat și ea într-un show de supraviețuire unde a făcut față cu brio. Merișoreanu a declarat că îi înțelegi pe cei din Echipa Războinicilor.

„L-am simpatizat pe Giani, dar am văzut niște reacții care nu mi s-au părut normale, mai ales la victorii! Am fost la o emisiune de supraviețuire, dar nu aș accepta asemenea jigniri.

Cei de la «Războinicii» nu sunt recalcitranți și nici nu se lăuda când câștiga. Iar înfrângerea o suportă elegant, nu încearcă să enerveze pe nimeni”, a declarat Elena Merisoreanu pentru WOWbiz.ro. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top