Connect with us
Elena Udrea a aflat sexul bebelușului. Când va naște

Monden

Elena Udrea a aflat sexul bebelușului. Când va naște

Elena Udrea și logodnicul său, Adrian Alexandrov, se află la mii de kilometri distanță de țară, tocmai în Costa Rica. Fostul ministru s-a refugiat în țara central-americană pentru a scăpa de problemele cu justiția din România și urmează ca în septembrie să nască.

După ce a urmat multe tratamente, a mers la diferite clinici de peste hotare., Udrea (44 de ani) a reușit să rămână însărcinată.  Inițial, cea supranumită „Blonda lui Băsescu” a aflat că are sarcină gemelară, numai că din păcate unul dintre embrioni s-a oprit din evoluție.

Acum, ea a primit o veste bună. În urma unei vizite la ecograf Udrea aflat sexul bebelușului. Este vorba despre o fetiță, iar la auzul veștii, ea s-a emoționat așa tare că a plâns, spun surse din anturajul blondei.

„Elena și Adi sunt foarte fericiți, sarcina decurge bine și au aflat că vor avea o fetiță”, a spus cineva din anturajul cuplului, pentru click.ro.

Pe de altă parte, Elena Udrea a adus lămuriri pe Facebook în urma articolului publicat de presa din Costa Rica, în care era precizat faptul că tot mai mulți români aleg această țară pentru a scăpa de justiția din țara de origine, Elena Udrea și Alina Bica fiind date exemplu.

Elena Udrea face comparații cu cazul Serghei Skripal

Fostul ministru susține că acest lucru nu face decât să-i întărească argumentele ”hărțuirii și abuzurilor la care sunt supusă de trei ani”.

Referitor la articolul de presa aparut in Costa Rica, in care se vorbeste despre mine si care a fost preluat astazi in presa din Romania, fac urmatorul comentariu, ca urmare a solicitarilor jurnalistilor romani:

Materialul respectiv nu este unul intamplator, asa cum nu intamplator au mai aparut alte articole in presa online si o ampla stire tv in saptamanile din urma. Daca cele de data trecuta citau DIGI Tv, cel recent, despre care vorbim acum, citeaza Rise Project, din partea caruia au si fost aici reprezentanti. Ma intreb cine plateste aceasta costisitoare deplasare a unui obscur site de stiri livrate de Securitate???

Deci, nu sunt atat de relevanta pentru presa costaricana incat sa se oboseasca sa scrie despre mine.

Sunt insa extrem de importanta pentru Sistemul din Romania, care acum se zdruncina din temelii si care face eforturi disperate sa reziste. Si asta in ciuda demascarii tuturor abuzurilor si incalcarilor de lege pe care le-a savarsit, demascare care culmineaza cu aparitia Protocoalelor dintre SRI si toate institutiile care conteaza pentru ca Sistemul sa poata pune mana pe putere in Romania.

Citește și: Udrea, refugiat politic în Costa Rica!

Ma intreb ce urmeaza? Or sa trimita pe cineva cu neurotoxina, dupa modelul incercarii de asasinat de la Londra din martie, impotriva fostului spion rus Serghei Skripal, refugiat acolo?

Aceasta actiune a Securitatii din Romania in Costa Rica nu face decat sa imi intareasca argumentele hartuirii si abuzurilor la care sunt supusa de trei ani de Coldea, Kovesi si toti cei care au slujit si slujesc acest Sistem de putere ilegala si abuziva.

Abuzuri care m-au determinat sa aleg sa cer protectie internationala intr-un stat care are un respect real, o legislatie adecvata si coerenta si o solida practica in ceea ce priveste respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.”, este mesajul integral transmis de Elena Udrea, pe contul său de Facebook.

6 Comments

6 Comments

  1. Jeny

    2018-05-07T21:04:04+03:00 at 21:04

    Am impresia că a plătit dea vreo mamă purtătoare de pe-acolo sau una pe care a dus-o cu ea.

  2. daniela borfi

    2018-05-07T08:14:49+03:00 at 8:14

    Du-te dracului de boarfa penala, parasuta dracului , la puscarie cu tine!!!! fir-ai a dracului de tarfa nenorocita !!!

  3. Dan

    2018-05-06T20:23:26+03:00 at 20:23

    O tanti în vârstă care nu a putut realiza nimic decât prin furt și înșelătorii, acum și-a găsit nașul care o va înșela și fura precum a făcut ea. Să sperăm că cineva acolo sus are grija că fiecare să plătească pentru c a făcut. Timpul va rezolva totul. Până atunci poate nu mai auzim nimic despre astfel de elemente nocive.

  4. mircea

    2018-05-06T09:13:10+03:00 at 9:13

    cata prostie pa hotii astia,nu puteau ei sa-si depuna agoniseala in bancile Germane,loc sigur nici Scaraoschii,nici Curvuta nu indraznea sa gandeasca la o investigare,ce Blaga a patit ceva,iar in caz de migrati in Germania,ca de acolo nu va expulzeaza nimeni,va apara tata Merkel,ce pa Marko Atila la expulzat cineva,si fugi colea pana la Budapesta.Iar cei ca Basescu,Klaus sunt protejati da Statul Unit=Statul Mafiot+Statul Paralel+Statul da Drepti.

  5. florinakis

    2018-05-06T00:47:38+03:00 at 0:47

    vai, da’ nu a aparut inca comentariu’ lu’ Minea Iulian · CAD Designer (Computer Aided Design Designer) la CO GO Metaal BV …!!!! ca asta se contreaza cu oricine zice ceva de refugiatele alea doua din costa rica …

  6. nicu

    2018-05-06T00:22:02+03:00 at 0:22

    Pacat, e frumusica si are si ceva scoala. Dar mitocania ei se revarsa zdravan de cand i s-a aflat sursa de venituri uriase, exact ca la nastase sase case. Noi suntem de vina ca „politicianul” de ambele sexe practica jaful, noi suntem de vina ca 1 din 100.000 e prins si ca doar, pardon, decat unul dintr-un milion face un an de puscarie din cei zece legali. Iar daca borfasul politician mai e si femeie, atunci sunt clare sexismul si discriminarea, trebuie sesizare consiliile nationale si internationale pentru combaterea discriminarii, nato, onu, cedo si alte dubiosenii, care n-au nicio treaba cu jaful facut de hotul femeie. Ba mai apare si un copil, ca borfasul nu suporta puscaria, si nascatoarele de copii pe fuga trebuie sa fie elene magdaleni ridicate-n slavi si nu manjite cu pietre(a trecut moda facutului de copii prin puscarii, a la borfcea) si de n-o sa mearga asa, merge inca imbolnavirea subita de inima, de creier, de apendice, de matrice, de dragnice, de basice…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top