Connect with us
Emil Rengle vrea să facă baie cu Mihaela Rădulescu. Vedeta i-a răspuns, reacția ei

Monden

Emil Rengle a anunțat ce va face cu banii primiți la „Românii au talent”

La numai câteva zile de când a câștigat cel de-al optulea sezon al emisiunii „Românii au talent”, Emil Rengle este extrem de fericit.

Fostul concurent a reușit să plece acasă cu suma de 130000 de euro, după ce a câștigat atât premiul de originalitate, cât și marele premiu, în valoare de 120000 de euro.

Emil a dezvăluit că va dona o parte din premiu, iar de restul vrea să își cumpere un apartament.

Citește și: Scandal după ce Emil Rengle a câștigat Românii au talent 2018. Fanii show-ului fac acuzații

„O parte din ei o voi dona. Cu restul vreau să-mi iau un apartament. Și să mă stabilesc în România, după atâta timp de hoinăreală prin lume. Stau în chirii de la 20 de ani, de când am venit în Bucureşti. Am locuit cu prieteni, colegi, am schimbat multe case.

Oricum, de la 19 ani şi până anul trecut am călătorit în SUA, Mexic, China, unde am lucrat ca dansator şi coregraf. Jumătate din timp eram în ţară, cealaltă plecat. Premiul de la „Românii au talent” reprezintă pentru mine semnul divin că trebuie să fiu acasă”, a spus Emil pentru Click.ro.

Emil vrea să își ajute și familia

Întrebat ce ar mai face cu banii dacă ar mai rămâne cu ceva, Emil a dezvăluit că i-ar împărți cu familia sa, de care este foarte apropiat.

„Vreau să împart restul premiului cu familia. Vreau să îi ajut pe ai mei, să le ofer un trai mai bun. Am o familie simplă. Tata e taximetrist, mama e casnică în prezent, dar a lucrat la o fabrică de pantofi. Iar sora mea, Dalma (29 de ani) e angajată într-o fabrică din Oradea (n.r. aici locuieşte familia lui Emil).

Citește și: Câștigător Românii au talent 2018 – Emil Rengle a câștigat finala sezonului 8 al show-ului difuzat de Pro TV

Deşi condiţiile noastre de trai nu au fost excelente, am învăţat să fim uniţi, mereu ne-am găsit fericirea în lucruri simple pentru că dragostea învinge orice obstacol. Noi avem o relaţie deschisă. Aşa că în viitorul apropiat ne vom aşeza cu toţii la masă şi vom decide ce vom face pentru noi”, a mai spus concurentul de la Românii au talent.

1 Comment

1 Comment

  1. Panait Claudiu

    2018-06-05T06:36:58+03:00 at 6:36

    Dacă tot are atâția bani să își facă un transplant de creier. Poate devine un om normal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top